banner388

'Önümüze çok daha huzurla ve rahatla bakabiliyorum' Her şey  güzel olacak

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Kampımız mükemmel geçti. Ben iki kamp sonrasında gerçekten çok keyifliyim. Önümüze çok daha huzurla ve rahatla bakabiliyorum” dedi.

'Önümüze çok daha huzurla ve rahatla bakabiliyorum' Her şey  güzel olacak

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Kampımız mükemmel geçti. Ben iki kamp sonrasında gerçekten çok keyifliyim. Önümüze çok daha huzurla ve rahatla bakabiliyorum” dedi.

18 Ağustos 2020 Salı 13:43
'Önümüze çok daha huzurla ve rahatla bakabiliyorum'  Her şey  güzel olacak

Sağlam, iki kampta da oyuncularının mükemmel çalıştıklarını ve fiziksel olarak istedikleri seviyeye geldiklerini söyledi.

Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Bolu kampını değerlendirdi. Sağlam  iki kampta da oyuncularının mükemmel çalıştıklarını ve fiziksel olarak istedikleri seviyeye geldiklerini söyledi. İşte Sağlam'ın kamp değerlendirmesi; 20 Temmuz’da başladığımız ve ilk etabını 30 Temmuz’da bitirdiğimiz, daha sonra bir bayram arası verip, 04 Ağustos’da başlayıp devam eden kampımız, birkaç gün önce Gerede’den Bolu’ya değişen otel, ortam ve atmosferle beraber bugün son gününü yaşıyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızı da 23 Ağustos Pazar gününden sonra Samsun’da kendi tesislerimizde devam edecek.

HER ŞEY  PLANLI PROGRAMLI

Hazırlık dönemimiz mükemmel geçti. Biz diğer takımlardan erken başladık. Çünkü 15 Mart’tan 15 Temmuz’a kadar yaklaşık 4 ay kendi çapımızda antrenmanlar yapmaya çalıştık. Arada tesislerde 3 hafta antrenman yaptık. Birkaç gün bir araya geldik. Sonra tekrar dağıldık. Oyuncularımıza bireysel olarak antrenmanlarını gönderdik. Kendileri çalışabildikleri kadar çalıştılar. Şöyle bir gerçekle yüz yüze geldik. Bizim önümüzdeki sene TFF 1. Lig’de mücadele edeceğimiz rakiplerimizin de tamamına yakını 19 Temmuz tarihine kadar, Play Off oynayanlarda yaklaşık 7-8 gün daha maçlara devam ettiler. Dolayısıyla bizden fiziksel anlamda sezonu çok daha önde bitirdiler. Biz de bu açığı kapatmak için hem 4 aylık vermiş olduğumuz aradaki performans kaybını ve fiziksel kayıpları ortadan kaldırmak, daha sonra gireceğimiz mücadelede rakiplerimizle başa baş mücadele etmek hatta onlardan daha iyi mücadele etmek için fiziksel anlamda toparlanmamız gerekiyordu. İlk bölümde bu toparlanma sürecini yaşadık. İkinci bölümde tempoyu biraz daha arttırdık. Daha yoğun çalışmaya başladık

TARAFTARIMIZIN  YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ

Kampımız mükemmel geçti. Her çalışanımız, her birimimiz işlerini çok iyi yaptılar. Ben iki kamp sonrasında gerçekten çok keyifliyim. Önümüze çok daha huzurla ve rahatla bakabiliyorum. İnşallah her şey güzel olacak. Tek bir amacımız ve tek bir hedefimiz var. O da Samsunspor’un uzun yıllardır hayalini kurduğu Süper Lige taşımak. Yıllardır üzülen taraftarlarımız maalesef zaman zaman çok sıkıntılı anlar ve günler yaşadılar. Onların yüzünü güldürmek istiyoruz. Söz verdiklerimiz var. Samsunspor aşkıyla yanıp tutuşan ve hayattan göçüp giden kardeşlerimiz var. Onlara verdiğimiz sözleri tutmak açısından da bizim bu seneyi hep beraber çalışarak, birbirimize kenetlenerek, birbirimize destek olarak şampiyon bitirme amacımız var. İnşallah bu amaca biz sezon sonunda ulaşacağız ve Samsunspor’u layık olduğu Süper Lige taşıyacağız".

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporSamsunhaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.