banner388

Önder Özen Samsun'da 

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık'ın Samsunspor Fulbol Direktörü olarak düşündüğü Önder Özen Samsun'a geldi.

Önder Özen Samsun'da 

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık'ın Samsunspor Fulbol Direktörü olarak düşündüğü Önder Özen Samsun'a geldi.

06 Haziran 2018 Çarşamba 19:41
Önder Özen Samsun'da 

Samsunspor Haber-Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık'ın Futbol Direktörü olarak düşündüğü Önder Özen an itibari ile Samsun'a adım attı. Önder Özen'in Futbol Direktörlük görüşmesi Başkan Uyanık ile Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.


İsmail Uyanık'ın Futbol Dİrektörlüğü görevine düşündüğü isim Önder Özen, Samsun'a görüşme için geldi. Önder Özen'i Samsun Çarşamba Havalimanı'nda Samsunspor Başkan Danışmanı Hakkı Yeşilyurt karşıladı.

ÖNDER ÖZEN KİMDİR? 


Önder Özen, 17 Ekim 1969 yılında Eskişehir şehrinde dünyaya gelmiştir. Profesyonel futbolculukta yapan Önder Özen, 1997 yılında antrenörlük lisanslı almıştır. Antrenörlük kariyerine teknik direktör olarak devam etmek isteyen Özen, 2002 ve 2008 yılları arasında Fenerbahçe ve Fenerbahçe A2 takımında antrenörlük yapmıştır.

Detaylar geliyor...
 

Son Güncelleme: 07.06.2018 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.