banner388

Okan Dernek iddialı 

Bayrampaşa maçının hedefleri açısından çok önemli olduğunu ve mutlak kazanmak zorunda olduklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin başarılı futbolcusu, “Artık puanın bile büyük önemi var” dedi.

Okan Dernek iddialı 

Bayrampaşa maçının hedefleri açısından çok önemli olduğunu ve mutlak kazanmak zorunda olduklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin başarılı futbolcusu, “Artık puanın bile büyük önemi var” dedi.

16 Mart 2019 Cumartesi 11:48
Okan Dernek iddialı 

Yılport Samsunspor’da kart cezasını geçen hafta deplasmanda oynanan Kastamonuspor maçıyla tamamlayan orta sahanın dinamosu Okan Dernek’in hafta başından itibaren antrenmanlardaki yüksek performansı teknik ekip başta olmak üzere camiada yüzlerin gülmesine neden oldu. Kırmızı beyazlı oyuncunun, yarın oynanacak Bayrampaşa maçında yeniden ilk 11 de ki yerini alması bekleniyor. 

DESTEK OLSUNLAR YETER

 
Bayrampaşa maçının hedefleri açısından çok önemli olduğunu ve mutlak kazanmak zorunda olduklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin başarılı futbolcusu, “Artık puanın bile büyük önemi var. Yılport Samsunspor olarak hedefimiz kalan 8 maçımızda toplayabileceğimiz maksimum puanları toplamak.  Bunun için ben ve arkadaşlarımız üzerine düşeni fazlasıyla yerine getireceğiz. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle mutlu sona ulaşacağız” dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 16.03.2019 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel Sarı 2019-03-16 19:09:00

Her maç öncesi böyle iddalı demeç veren oyuncular deplasmanlarda sahada galibiyete ulaşacak mücadele etmedikleri için yenilip geliyorlar.Samsunda taraftarların önünde taraftar desteği ile zar zor galip geliyorlar.Bu oyuncu gurubunun Samsunu şampiyon yapacak karekteri malesef gösteremiyorlar.

Avatar
Ahmet gonca 2019-03-16 20:24:42

Okan kardeşim benim 1 sadece fikrimi sunmak istiyorum penaltı noktası ceza sahası içerisine arkaya atılan toplara ara toplara çok dikkat edin genelde Samsunspor golleri ikiye bir yapan kısa paslarla yiyor

Avatar
Ahmet gonca 2019-03-16 20:26:56

Okan kardeşim genelde orta saha zayıf kalıyor orta saha orta sahanın sağ açık ve sağ iç kısmında iç yardımlaşma olursa top döndüğü zaman çok kısa paslarla gole gidebiliyoruz fakat çok sıkışık ikiye bir pasta alla yerimizden çıkıp hücum alanda geçemi

Avatar
Veysel Sarı 2019-03-17 08:21:10

Diğer oyuncularda Okan gibi sahada yürekli oynasa bu iş olur ama hala diğer oyuncularda böyle bir ruh ve çaba yok.

Avatar
Samsun55 2019-03-18 00:08:31

Okan sözünü tuttu. Canla başla mücadele eden Samsunsporumuza teşekkürler..