banner388

Ntcham penaltı kaçırmıyor

Samsunspor’un Kamerunlu orta sahası Oliver Ntcham, Süper Lig'de kullandığı 4 penaltının tamamını gole çevirdi.

Ntcham penaltı kaçırmıyor

Samsunspor’un Kamerunlu orta sahası Oliver Ntcham, Süper Lig'de kullandığı 4 penaltının tamamını gole çevirdi.

27 Şubat 2024 Salı 11:10
Ntcham penaltı kaçırmıyor

Süper Lig’de geride kalan 27 haftada 540 maç oynandı. Bu maçlarda hakemler tam 100 kez penaltı noktasını gösterdi. Kazanılan penaltılardan 77’si gol ile sonuçlanırken, 23 penaltı ise kaçtı. Samsunspor, bu sezon kazandığı 7 penaltının ise 6’sını gole çevirerek, yüzde 85.7’lik bir başarı oranı yakaladı.

SAMSUNSPOR EN ÇOK PENALTI KAZANAN 3. TAKIM

Süper Lig’de bu sezon 14 kezle Fenerbahçe ve 11 defa ile Galatasaray’ın ardından en çok penaltı kazanan takımlar 7'şer penaltıyla Hatayspor ile Samsunspor oldu. Samsunspor, lehine verilen 7 penaltının 6’sını gole çevirdi. Bu penaltıların 4’ünden Oliver Ntcham yararlanırken, Taylan Antalyalı ve Ercan Kara da 1’er kez fileleri sarstı. Kırmızı-beyazlılarda penaltıyı gole çeviremeyen tek futbolcu ise takımın en golcü ismi Çadlı forvet Marius Mouandilmadji oldu.
Samsunspor aleyhine ise bu sezon 3 maçta penaltı düdüğü çalındı. Bu penaltıları Konyasporlu Sokol Cikalleshi ve Adana Demirsporlu M'baye Niang gole çevirirken, Beşiktaşlı Cenk Tosun ise penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali balbal 2024-02-27 15:54:18

Mac icinde gol uretmekte ve kacirmakta lider olan bu futbolcu bir zahmet peneltilari kacirmasin bari.