banner388

Mustafa Aztopal: Hedefimiz 33 puan 

Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, 'Hedefimiz Adanaspor maçını kazanıp devre arasına 33 puanla girmek" diye konuştu. 

Mustafa Aztopal: Hedefimiz 33 puan 

Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, 'Hedefimiz Adanaspor maçını kazanıp devre arasına 33 puanla girmek" diye konuştu. 

30 Aralık 2020 Çarşamba 12:10
Mustafa Aztopal: Hedefimiz 33 puan 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, Pazar akşamı oynayacakları Adanaspor karşılaşmasını kazanmaktan başka bir seneçeneklerinin olmadığını söyledi. Son üç maçta aldıkları seri galibiyetlerin bir anlam ifade etmesi için Adana maçının mutlak kazanılması gerektiğinin altını çizen kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Aztopal, "''Ankaraspor maçında önemli bir 3 puanın sahibi olduk. Artık bu maç geride kaldı, önümüzde yine önemli bir karşılaşma var. Adanaspor ile ilk devrenin son maçını oynayacağız. Hedefimiz bu maçtan da 3 puanla ayrılıp devreyi 33 puanla tamamlamak" dedi. 

HER ŞEY YOLUNDA

Takımda gönderilmesi düşünülen oyuncularla ve transfer çalışmalarıyla ilgili hazırlıkların yoğun bir şekilde devam ettiğini de sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Aztopal, "Taraftarlarımız rahat olsun. Ligin ikinci devresinde daha güçlü bir takım ile başlayacağız. Ve sezon sonunda şampiyonluk hedefimize ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Şu anda takımda oyuncularımızın moral motivasyonları üst düzeyde. İnşallah Adanaspor maçını kazanacağız" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turgut karanfil 2020-12-30 12:31:20

Mehmet Ekici Samsunspor için uygun olmaz mi

Avatar
dje dje 2020-12-30 13:04:23

BEN GELDİM OYNAMAYA

Avatar
Fatıh can 2020-12-30 14:10:33

Mustafa aztopal yaptığın hatadan donmek erdemliktir dik durusunu gozter gyasssı plumean boli yagarmehoyu gonder vicdanen sende kurtul biz taraftar olarak bizlerde kurtulalım

Avatar
Cemalettin Özcan 2020-12-30 15:53:52

İnşAllah Devre arası iyi ve yerinde transferler yapılır.
Bilhassa yabancı transferlerinde çok dikkat edilmeli.Gerekirse ilk yari takımımıza faydası olmayan yabancılar ikna edilerek gönderilmelidir.

Avatar
ali55 2020-12-31 00:46:45

aztopal ve e ekibi bu takima cekdirdigi kadar kimse cekdirmedi. yazik size hainler, baskanin parasini güvenini bu 5 kurus etmez takima harcadiniz.

caner, ferhat, oguz, burak, erkam, keremcan, caner, erhan, nadir, arada sirada guido haric kalan tüm oyuncular acil bu takimdan yollansinlar baska yerde devam sömürsünler