banner388

Mustafa Aztopal: Hata yapma lüksümüz yok

Genel Menajer Mustafa Aztopal, "Son Sakaryaspor maçında mücadeleden ve o ruhu verememekten rahatsız olmayan kimse yoktur. Tabi ki bende rahatsızdım. Teknik adamın da yönetici olarak bizim de o ruhu vermemiz gerekiyordu. Burada bir eksiklik varsa maalesef takım ruhu içerisindeki hepimizin eksikliğidir. Bunu gidermemiz veya bununla ilgili en ufak bir boşluk bırakmamak adına bu sene çalışıyoruz" dedi. 

Mustafa Aztopal: Hata yapma lüksümüz yok

Genel Menajer Mustafa Aztopal, "Son Sakaryaspor maçında mücadeleden ve o ruhu verememekten rahatsız olmayan kimse yoktur. Tabi ki bende rahatsızdım. Teknik adamın da yönetici olarak bizim de o ruhu vermemiz gerekiyordu. Burada bir eksiklik varsa maalesef takım ruhu içerisindeki hepimizin eksikliğidir. Bunu gidermemiz veya bununla ilgili en ufak bir boşluk bırakmamak adına bu sene çalışıyoruz" dedi. 

14 Haziran 2019 Cuma 16:02
Mustafa Aztopal: Hata yapma lüksümüz yok

Samsunspor Haber - Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, geçen sezon takımın en büyük sorununun takım olamaması olduğunu söyledi. Aztopal, “Geçen sene iyi niyetli bir takım oluşturulmuş ve bu takım 73 puan aldı. Aksaklıklar ya da yapılan hamlelerde bir takım yanlışlıklar olsa bile devre arası transferleri de içene katarak söylüyorum çünkü o transferlerden yeterince faydalanamadık. Hatta hemen hemen hiç faydalanamadık. Halbuki kariyer olarak, futbol birikimi ve yeteneği olarak önemli isimlerdi" dedi. 

ÇOK İSTEDİK OLMADI 

Aztopal daha sonra sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Sezon başındaki gelen isimleri de bir araya getirdiğinizde Samsunspor’un en büyük sorunu bir türlü takım olamamaktı. Bununla ilgili biz her türlü özeleştiriyi de yapıyoruz ve yaptık da. Bundan sonrası için böyle bir lüksümüz yok. Samsunspor’un bu olmadığını hepimiz biliyoruz. Bununla ilgili alınması gereken tüm dersler alındı. Üzerine ciddi bir şekilde gidiliyor. O yapıyı tam oluşturabilmiş olsaydık şampiyon olurduk. Çünkü 73 puan çok iyi bir puan, üzerine 4-5 puan daha koysak zaten şampiyon olacaktık. 

EKSİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ

Demek ki arada eksiklikler var. O eksiklikleri Samsunspor’un gidermesi gerekiyor. Tekrar bu sene aynı hataları yapma lüksümüz yok. O yüzden gerçekten ince eleyip sık dokuduk ve dokumaya da devam ediyoruz. Bir takım hamleleri başlattık ama frene basarak gidiyoruz. Çünkü doğru adamlar getirmek lazım, doğru hamleleri yapmak lazım. Ama bugün bizim şartlarımızda, bizim istediğimiz bir oyuncu ‘tamam’ derse ben yarın da imza attırabilirim. Acele etmeyelim derken, böyle bir fırsat varsa da ötelemeyiz. Ama hep temkinli ve ihtiyatlı gitmek lazım. 

O RUHU YAKALAYAMADIK

Son Sakaryaspor maçında mücadeleden ve o ruhu verememekten rahatsız olmayan kimse yoktur. Tabi ki bende rahatsızdım. O mücadelenin, o ruhun içeriye yansımaması ile ilgili eksikliklerde tamamen ‘bu oyuncu grubu bunu yaptı’ dersem orada da kendimi dışarıya atmış gibi olurum. Burada özeleştiri yapmamız gerekiyor. Teknik adamın da yönetici olarak bizim de o ruhu vermemiz gerekiyordu. Burada bir eksiklik varsa maalesef takım ruhu içerisindeki hepimizin eksikliğidir. Bunu gidermemiz veya bununla ilgili en ufak bir boşluk bırakmamak adına bu sene çalışıyoruz. 

BAŞKA ŞANSIMIZ YOK 

Çünkü Samsunspor’un bir sene daha bunu yaşama şansı yok. Her takıma saygı duyuyoruz. Geçen sene rakipleri gaza getiren bir takım ifadeler kullanılmış. O ifadeleri çok daha dikkatli kullanmak gerekiyor. Rakibe saygı duymak lazım ama kendi gücümüzü de bilerek oynamamız lazım. Ben bu şartlarda ortaya böyle kaliteli bir takım kuruyorsam Samsunspor her maça 3 puan için çıkacak. Bu ruhun oturması için biz ne gerekiyorsa yapacağız. Çünkü başka şansımız yok.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
matematik bilen kazanır. 2019-06-14 16:39:02

geçen sene 5 mağlubiyet alan takıma ve kadroya bakın. 6 puan sadece sancaktepeye verdik. rakip keçiörengücünü içerde dışarda yenemedik.İlk beşteki hangi takımı eze eze yenerek aslan gibi puan alabildik. Playoffta gol atamadık. Rahat rahat izlediğimiz bir tane maç olmadı.YERİMİZ SÜPER LİĞ İSE ONA GÖRE TAKIM KURUN HAYAL SATMAYIN.SAMSUNSPOR HAYIR KURUMU DEĞİL. SENEYE BU ZAMANLAR OTURUP AĞLAMAYIN.

Avatar
Elli5 2019-06-15 12:12:30

Hata yapma lüksünüz yok ama birsuru hata yaptiniz ne olacak? Bu hatalar yüzünden cikamadi zaten bu takım

Avatar
Canik 55 2019-06-14 17:19:15

Sayın Aztopal geçen seneyi lige alışma, ısınma yılı olarak görelim ve bu sene geçen seneki gibi kredimiz yok bu sene sıfır tolerans. Bu ligden sıyrılıp çıktıktan sonra bütün kalbimle inanıyorum ki,1. Ligde takılmadan süper Lige çıkarız. Çünkü burası başka bir şey futbol yok saygı yok ayak oyunları istemediğiniz kadar çok. Play-off ilk maçlarında verilen hakemlere bakınca görüyorsunuz. Üç maça üst düzey hakem Sakarya - Samsunspor maçına verilen sipariş hakem verilmeyen penaltıdan aleyhimize çalınan düdüklere kadar bir çok olumsuzluğu sayabiliriz. Bu gibi durumlar yukarıda bu kadar bariz yapılamıyor. Onun için bir an önce kendimizi yukarı atmamız gerekiyor. İşiniz zor kolay gelsin.

Avatar
Adem 2019-06-14 19:13:52

Geçen sene Sacaut ekibi bu sene sen hepiniz hatasınız takımı rezil edersiniz yine size yetki veren başkanda yazıktır