banner388

Mustafa Aztopal: Caner Arıcı biraz abarttı

İnegölspor kaşılaşması sonrası taraftar ve futbolcular arasındaki gergin anları videodan defalarca izleyen Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, "Futbolcu kardeşlerimiz ile bu durumu değerlendireceğiz. Taraftarımız böyle bir hareketi asla hak etmiyor." dedi.

Mustafa Aztopal: Caner Arıcı biraz abarttı

İnegölspor kaşılaşması sonrası taraftar ve futbolcular arasındaki gergin anları videodan defalarca izleyen Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, "Futbolcu kardeşlerimiz ile bu durumu değerlendireceğiz. Taraftarımız böyle bir hareketi asla hak etmiyor." dedi.

22 Ekim 2019 Salı 14:02

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, Halk Gazetesi'nden Ergin Caner Cabbar'a verdiği röportajda İnegölspor maçı sonrasında yaşanan taraftar - futbolcu arasında yaşanan kısa süreli anlaşmazlığı videodan defalarca izlediğini söyledi. Menajer Aztopal, konuyla ilgili olarak şunları söyledi; "Görüntüleri defalarca seyrettim. 

VİDEOYU DEFALARCA İZLEDİM 

Futbolcu kardeşlerimiz ile bu durumu değerlendireceğiz. Taraftarımız böyle bir hareketi asla hak etmiyor. Kaptan Caner Arıcı'nın gösterdiği reaksiyon güzel ama biraz abartılı. Şu yönden abartılı, teknik direktörümüz İrfan Buz'a söylemlerini de gördüm. Orada tribüne mi bağırıyor, İrfan Hocaya mı bakacağız.

KEYİF VEREN BİR OYUN OYNAMAK İSTİYORUZ

Deplasmanda 1-0 kazandıkları İnegölspor maçını değerlendiren Genel Menajer Mustafa Aztopal, "Baskılı, istediğimiz gibi coşkulu bir oyun oynayamadık. Fakat 3 puanı almasını bildik. Teknik direktörümüz İrfan Buz, daha iyi olmamız için elinden geleni yapıyor ve bizde kendisine güveniyoruz. Herkese keyif veren futbol oynamak istiyoruz. Bu ilerleyen haftalarda başaracağımızı, tam anlamıyla oturtacağımızı düşünüyorum."

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 22.10.2019 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çakır 55 2019-10-22 15:06:57

Kaptan hiç de abartma mış bu millet o futbolcuları desteklemek için o kadar mesafeden yol yürüyor zaman ayırıyor parasını veriyor bir zahmet futbolcular da bunun karşılığını versin

Avatar
hayır 2019-10-22 16:11:16

bence abartmamış olması gerekeni yapmış.

Avatar
YALAN RUZGARI 2019-10-22 16:45:51

Size kimse inanmıyor. Paragöz profesyonelsiniz. Caner adamın dibi. Sizin gibi ruhsuz degil.

Avatar
emre 2019-10-22 18:03:22

Sayın aztopal. Samsunspora geldiginiz günden beri vermiş olduğunuz demeçleri takip ediyorum.sonuç olarak samimi olmadığınızı düşünüyorum. Takıma futbolcu diye alınan harcanan meblağlar ortada. Yüksel ve ismail başkana üzülüyorum... ismail başkan herkesi kendi gibi iyi niyetli görüyor...
Ben bir taraftar olarak canerin hareketini saygı çerçevesinde sonuna kadar destekliyorum. Bu takımda kimin ne yaptığını bu taraftar görüyor da yonetim de görüyormu acaba özellikle ismail başkan??

Avatar
Samsunspor 2019-10-22 23:35:20

Boş konuşuyorsunuz.

Avatar
Canik 55 2019-10-23 07:01:07

Deplasmanda bile seni yalnız bırakmayan taraftarın tribünlere çağrısına sırtını dönüp soyunma odasına giderek saygısızca davranacaksın sonra saygı bekleyeceksin. Sayın Mustafa Aztopal, kaptan Caner'in biraz abarttığını söylüyorsun, deplasmanda herkesin gözü önünde soyunma odasına gidenlerin Samsunspor camiasına yaptığı hakarettir, saygısızlıktır ekmek yediğin kapıya ihanettir!! Herkes bulunduğu yerin neresi olduğunu bilecek. Samsunspor kulübü kimsenin babasının çiftliği değildir. Sayın Yıldırım ve Uyanık'a saygısızlıktır yapılan hareket.

Avatar
Oğuz 2019-10-23 10:05:43

Kaptan gerekeni yaptı sıkıntı yok kimin ne olduğunu biliyor görüyoruz

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-10-23 11:51:09

Değerli yorumcular Futbolcu kardeşlerimizin de insan olduğunu unutmayalım. Onların da gururu var.Asit derece üzerlerine gidilmesi bu olayları tetiklemiştir Mustafa Oztopal"a katılıyorum .