banner388

Midtsjö'ye onay çıkmadı

Samsunspor, G.Saray'dan Fredrik Midtsjö'yü istedi ...

Midtsjö'ye onay çıkmadı

Samsunspor, G.Saray'dan Fredrik Midtsjö'yü istedi ...

27 Haziran 2023 Salı 21:21
Midtsjö'ye onay çıkmadı

Samsunspor Haber - TFF 1. Lig'den şampiyon unvanıyla Süper Lig'e yükselen kırmızı-beyazlılar transferin de aktif takımlarından biri. Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Samsunspor dört koldan farklı isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Karadeniz ekibinin gündeminde ligin son şampiyonu Galatasaray'ın oyuncuları var. Geçen sezonu Ankaragücü'nde kiralık olarak geçiren Taylan Antalyalı, Emre Kılınç ile Aslan'ın önemli oyuncularından Fredrik Midtsjö de gündemde. Samsunspor 3 oyuncu için Cimbom'la yaptığı görüşmeleri hızlandırması bekleniyor.

ALTERNATİF İSİMLERE YÖNELDİ

Cimbom'da teknik direktör Okan Buruk'un Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç'ı önümüzdeki sezon da takımda düşünmediği kaydedildi. Ancak Adana Demirspor maçında kritik bir gol kaydeden Fredrik Midtsjö için aynı şekilde düşünmüyor. Tecrübeli orta saha oyuncusunu takımda tutmayı planlıyor. Samsunspor bu bölgeye farklı alternatifler de düşünüyor. Karadeniz ekibinin teknik direktörü Hüseyin Eroğlu yapacakları takviyelerle Süper Lig'de akılda kalacak bir performans sergilemek istediklerini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunhaberSamsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.