banner388

Markus Gisdol: ZOR DURUMDAYIZ

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, puan cetvelindeki konumları gereği oynadıkları her maçtan puan ya da puanlar çıkarmaları gerektiğini söyledi.

Markus Gisdol: ZOR DURUMDAYIZ

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, puan cetvelindeki konumları gereği oynadıkları her maçtan puan ya da puanlar çıkarmaları gerektiğini söyledi.

04 Ocak 2024 Perşembe 16:32

Samsunspor Haber - Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol ve Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundular. Konyaspor ve Alanyaspor maçında kaybedilen puanları ve oyunu değerlendiren Markus Gisdol, “Diğer kulüplerde olduğu gibi bizim de problemimiz Afrika Kupası’na giden oyuncularımız. Teknik ekip olarak bu dönemde çok akıllı olmamız lazım. Özellikle bu dar takvimde peş peşe oynayacağımız maç olacak. Bu süreçte her oyuncuya çok ihtiyacımız olacak. Alanyaspor maçının ilk 15 dakikası çok iyi oynadık. Daha sonra yapımızı kaybettik. Bunun sorumlusu sadece bek oyuncularımız değildi. Rakibe yeterli baskıyı kuramadık. Hatalarımızdan ders almamız lazım. Takımla da bununla alakalı konuştuk. Alanyaspor maçı bize iyi bir ders olacaktır. Sağ bek ve sol bek pozisyonunda olan oyuncularımızın sakatlık problemleri var. Bu sorunu kısa sürede çözmemiz lazım. Sağ bek için 4 oyuncumuz vardı ve hepsinin o maçta oynamayacak durumda olması normal bir durum değildi. Umarım bir daha böyle bir şey tekrar etmeyecek” dedi.

HER MAÇTAN PUAN ALMALIYIZ

Bundan sonraki süreçte tüm maçlardan puan ya da puanlar çıkarmaları gerektiğinin altını çizen Gisdol, “Konyaspor maçından önce kazanmak için oynamıştık. Ama rakibiniz için güzel bir gün ise ve iyi bir oyun oynuyorsa maç esnasında kazanacağınızı hissedemiyorsanız, kötü oynadığınız bir karşılaşmada 1 puan almak iyidir. Önemli olan oynadığımız her maçtan puan alabilmek. Bu bazen 1 bazen de 3 puan olabilir. 3 puan alırsak bizim için çok iyi. Bulunduğumuz konum nedeni ile kesinlikle oynadığımız her maçtan puan ya da puanlar çıkarmamız lazım. Tabii ki de her maçı kazanmak için oynuyoruz. Zor bir durumdayız. Ligin en alt kısmından yukarıya çıkmaya çalışıyoruz. Direkt olarak yukarıya tırmanamıyoruz. Bazen inişler çıkışlar olabiliyor. Bu durumu da kabullenip en iyi şekilde bir sonraki maçlardan puan almamız gerekiyor” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
okuyucu 2024-01-05 12:59:44

solbek için soner alternatifsiz. bazıları sonere sallayıp duruyor ama takımmin en istikrarlısı. sağbek olarak oynayan yunus emre tam bir facia aslında yunus emre bu takımın oyuncusu değilde mecburen. o mevkide muhammet ös baskıcı denenebilir.

Avatar
Murat Saglam 2024-01-06 03:58:28

Tabelaya bakıp yorum yapan arkadaşlar;onuncuyla aramızda altı puan fark olduğunu görmüyorsunuz.

Avatar
Erhan 2024-01-05 00:49:58

Şöyle söylim. kadro yok bu nedenle yenilmeyip berabere kalmak büyük bir başarı olacak.Yenilmezsek tutunuruz yenilirsek düğmeye gideriz

Avatar
Ts5561 2024-01-05 07:58:42

12 yil sonra Bı havayla lige çıktınız , TS ile uğraşmaktan isinize bakin asansör Spor.

Avatar
ASLAN ASLAN 2024-01-05 19:43:21

Yalnız şovalye gistol. Tek başına direniyor.

Avatar
Ufuk 2024-01-05 21:37:35

Sen Hoca filan değilsin Hoca olsan Tel Tel Dökülen Takımda oyuncu değiştirmek için 90 dakika beklemessin....

Avatar
Mustafa ak 2024-01-05 23:20:36

Bu masum teknik direktörü eleştiren kansızlar .transfer yasağı var Afrika kupasına gitmiş oyuncular bu takım küme düşecek ligde kalamaz tek sorumlu başkan malesef yapacak birşey yok Samsunspor un kaderi bu