banner388

Markus Gisdol: Soğukkanlı olacağız 

Karagümrük galibiyetiyle ligde kalma yolunda umutlanan Samsunspor'da teknik direktör Gisdol, Alman basınına Karadeniz derbisinde karşılaşacakları Trabzonspor maçını değerlendirdi.

Markus Gisdol: Soğukkanlı olacağız 

Karagümrük galibiyetiyle ligde kalma yolunda umutlanan Samsunspor'da teknik direktör Gisdol, Alman basınına Karadeniz derbisinde karşılaşacakları Trabzonspor maçını değerlendirdi.

09 Ocak 2024 Salı 10:24
Markus Gisdol: Soğukkanlı olacağız 

Samsunspor Haber - Karagümrük galibiyetiyle ligde kalma yolunda umutlanan Samsunspor'da teknik direktör Gisdol, Alman basınına Karadeniz derbisinde karşılaşacakları Trabzonspor maçını değerlendirdi. Kırmızı beyazlı ekibin başarılı teknik direktörü Markus Gisdol, "Bu bizim ve kulübümüz için özel ve çok önemli bir maç. Ama bu aslında tüm maçlar için geçerli. Bu nedenle özel, aşırı bir şeyler yapmaya gerek yok. Aksine, belki de soğukkanlı olmak ve maça taktiksel olarak yaklaşmak daha çok gerekli olabilir" dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 

Öte yandan kırmızı beyazlı ekipte, perşembe akşamı oynanacak Trabzonspor karşılaşması hazırlıkları bugün başladı. Teknik direktör Markus Gisdol yönetiminde yapılan hafif tempolu çalışmada futbolcuların son derece moralli ve istekli oldukları görüldü. Nuri Asan Tesisleri'nde yarın da devam edecek antrenmanlarda Alman teknik adam, oyuncularına Trabzonspor deplasmanında uygulayacakları taktik konusunda hem teorik hem de pratik olarak anlatmaya gayret ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Subaşı 2024-01-09 15:42:14

Şu Trabzona iyi oyanıyın yenilmeden gelin Başkan maç primini yüksek tutmalı ve ligde kalma primi sözü vermeli Hocada oyuncuları cesaretlendirmeli daha iyi olmalı Trabzon maçında kırmızı kart gören ihanet eder

Avatar
Cemalettin Özcan 2024-01-10 23:07:27

Kağıt üzerinde Trabzon üstün gibi görünebilir ama futbol 11'er kişi ile oynanır ve mücadele eden takım kazanır.
Trabzonu da fazla buyutmeyelim, çıkıp disiplinli oyunumuzu oynayalım.Adana Demir'i nasıl yendiysek Trabzon u neden yenmeyelim?

Avatar
Mustafa 2024-01-09 22:38:21

Hayal görmeye gerek yok. Biz kendi sikletimizde takımlara karşı bile çoğunlukla varlık gosteremedik. Puan durumu bize ne olduğumuzu gösteriyor. Bzimle beraber lige çıkan rizespora bakın bir de. Adamlar tarihlerinin en iyi sezonunu geçiriyorlar belki de. Keşke İlhan palutu biz almış olsaydık. Gelgelelim gerçekçi olalım ve asıl kendi sahamızda oynayacağımız Sivas maçından galibiyet çıkarmanın hesabını yapalım. Zira Trabzon'dan puan çıkarmak bizim için mucize olur...

Misafir Avatar
yeneriz. 2024-01-10 17:43:04 @Mustafa

gözünde fazla büyütme ads deplasmanından 5 yer geliriz diyorlardı yendik geldik. trabzon yenilmeyecek takım mı sanki, ne var.

Beğenmedim! (0)
Avatar
prim 2024-01-10 08:46:56

başkan bugün prim açıkla ve oyuncuları gayretlendir

Avatar
Adil Saka 2024-01-10 11:03:41

Hocam,takım oyununu ve oyuncuları geliştir bu oyun bizi ligde bırakmaz diğer çalıştırdığınız takımlardaki oyunu futbolu sizden Samsunspor için taraftarlar yönetim bekliyor.Oyuncu takıntılı olmayın

Avatar
Necati zengin 2024-01-10 16:05:59

Başkanımız çok büyük hata yaptı çok.giden futbolcunun parasını ödemedi zamanında adam gitti u.e.f ya şikayet etti transfer yasağı geldi şimdi ne olacak takıma 4 tane direk oynayacak futbolcu lazımdı bahane hazır transfer yasağı var alamıyoruz.. resmen yüksel başkan kendi ayağına mermi sıktı..geçmiş olsun eldeki kadro yeterli deyil ligde kalmaya çok yazık..