banner388

Markus Gisdol: “Maçı hak eden taraf bizdik”

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Antalyaspor maçından galibiyet hak eden tarafın kendileri olduğunu söyledi.

Markus Gisdol: “Maçı hak eden taraf bizdik”

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Antalyaspor maçından galibiyet hak eden tarafın kendileri olduğunu söyledi.

12 Şubat 2024 Pazartesi 23:01
Markus Gisdol: “Maçı hak eden taraf bizdik”

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Samsunspor, sahasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Samsunspor’da Teknik Direktör Markus Gisdol, maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Çok önemli bir galibiyet aldıklarını dile getiren Markus Gisdol, “Çok zor bir rakibe karşı oynadık. Antalyaspor çok güçlü bir takım. Ofansif anlamda çözüm bulmada ilk yarıda sıkıntı yaşadık. Gol yediğimiz pozisyonun ofsayt olması bizim için güzeldi. İkinci yarıya maçı kazanmak için çıktık. Aldığımız galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Galibiyeti hak eden taraf da bizdik. Son 4 maç nedeniyle Fofana yorgundu. Yeni transferler Raman ve Mujo aramıza katıldı. Oyuncu opsiyonumuzun artması da bu açından bizi sevindirdi. Taraftarlarımız bugün de inanılmazdı. Bugün de bizleri çok olumlu anlamda etkilediler. Her zaman verdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Samsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ogün 55 2024-02-12 23:19:51

Hocamızı ve takımı tebrik ederiz.Bizleri çok mutlu ettiler.Cok kiritik bir maçta 3 puan aldık.Çok korkuyordum bu maçta bir mağlubiyet peşine Antep’te de bu kaza morelmen çöker di takım ve Taraftar.Çok stresli olurdu sonraki haftalar.Şükür böle bu strese girmedik.Anteptede inşAllah 1 puan aliriz.3 puan olursa tabi bandir bandir ye tadina doyum olmaz.Gisdol Hocamiz müthiş işler cikarmaya devam ediyor.Yapti değişikler le sapkadan tavşan cikariyor alkışlar.Saygilar Sevgiler tüm Samsunlu ve Samsunsporlulara.

Avatar
Ertuğrul 2024-02-13 04:50:45

Kesinlikle doğru bir tespit ve yorum.
Markus hocam geldiğin günden beri neler yaptığını görüyoruz, ara transfer her zaman zordur ve kolay olmaz. Buna rağmen iki transfer yaptın. İnan 10 transfere bedel!!Adamlar iyi kumaş çok net belli.
Senin sezon başında geldiğini takımı tamamen senin kurduğunu düşünüyorum ve bu düşünce beni çıldırtıyor!!!!

Avatar
Necmettin YOLCU 2024-02-13 10:05:23

Aynen hoca bravo.
Futbolcular bravo

Avatar
Tiktok 2024-02-13 10:09:28

beceriksiz ve yetersiz hakeme rağmen süper sonuç Bravo hocaya ve oyunculara

Avatar
İsmail 2024-02-13 10:30:53

Taraftarlar Ogün gibi olmalı Bravo Taraftar,En büyük Samsun