banner388

Markus Gisdol: İyi oyunla istediğimiz sonucu aldık

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, iyi bir oyunla galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Markus Gisdol: İyi oyunla istediğimiz sonucu aldık

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, iyi bir oyunla galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

14 Ocak 2024 Pazar 19:11

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Samsunspor, sahasında Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Markus Gisdol, “Daha önceki maçlarda olduğu gibi bu maçta da çok iyi bir mücadele verdik. Sivasspor’un güçlü bir rakip olduğunu biliyoruz. Rakibin çok tecrübeli oyuncuları var. Çok net olmamız, sert oynamamız ve geçişleri iyi yapmamız gerektiğini oyuncularıma söylemiştim. İlk yarıda tüm istediklerimizi yaptık. İkinci yarıda kontra oyununa döndük. Çünkü 3 gün önce maç oynamıştık. İyi bir oyunla istediğimiz sonucu aldık. Bu sonucu almak bizim için çok iyi oldu” dedi.

Son Güncelleme: 14.01.2024 19:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil Saka 2024-01-15 15:06:04

Gisdol haftalardır Drongelen,Tiat,Fofanaya takıntılı idi.Taraftar baskısı ile bu üç oyuncu direk ilk on birde oynatılınca ilk yarıda muhteşem oyunla Samsunspor skoru yakaladı.Bizim Gisdoldan beklentimiz yüksek oyuncu motvasyonu sağlaması

Avatar
Samsunlu Gecko 2024-01-19 08:53:12

Sehr geehrte Markus Gisdol, das ist eine gute chance für Samsunspor dass du hier Bei uns bist. Viel erfolfolg junge mann!!