banner388

Markus Gisdol'dan TRANSFER AÇIKLAMASI

Teknik direktör Markus Gisdol, "Yoğun maç programında ben oyucularımızı oynayacağımız maçlara hazırlamakla ilgileniyorum. Trasferle Başkanımız ve Fuat hoca ilgileniyor. Benim söylemem doğru olmaz" dedi. 

Markus Gisdol'dan TRANSFER AÇIKLAMASI

Teknik direktör Markus Gisdol, "Yoğun maç programında ben oyucularımızı oynayacağımız maçlara hazırlamakla ilgileniyorum. Trasferle Başkanımız ve Fuat hoca ilgileniyor. Benim söylemem doğru olmaz" dedi. 

22 Ocak 2024 Pazartesi 10:34
Markus Gisdol'dan TRANSFER AÇIKLAMASI

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Markus Gisdol, 1-1 sona eren Fenerbahçe maçından sonra gazetecilerin kendisine 'hangi bölgelere oyuncu transferi istiyorsunuz' sorusuna bakın nasıl yanıt verdi; "Yoğun maç programında ben oyucularımızı oynayacağımız maçlara hazırlamakla ilgileniyorum. Trasferle Başkanımız ve Fuat hoca ilgileniyor. Benim söylemem doğru olmaz. Transferler geldiği zaman görürüz" 

ALTIN DEĞERİNDE 1 PUAN

Öte yandan Fenerbahçe deplasmanından önemli bir puanla dönen Samsunspor'da teknik direktör Gisdol, maçla ilgili olarakta şunları söyledi;: İkinci yarıda daha iyi bir reaksiyon gösterdik ve frikikten golü bulduk. Üçüncü bölgede daha fazla topa sahip olmaya çalıştık ve pozisyonlara girmeye çalıştık. Tabii Fenerbahçe’ye karşı oynuyorsanız skorda 1-1 ise son 10 dakikası sıkıntılı geçebiliyor. Birazda şanslı olduğumuz pozisyonlar oldu ama almış olduğumuz 1 puandan ötürü de mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil 2024-01-22 13:36:54

Yüksel Yıldırımın en iyi transferi Markus Gisdol oldu.Yerel medyamızdan ricam Samsunspora teknik direktör oluşunun hikayesini yazmaları.Fuat Çapanın almanya geçmişinin etkisi var mı?Aykutundan Sergenine Rızasından Ersununa burnu havada hocaların yerini çok güzel doldurdu MaşaAllah...

Avatar
Ogün 55 2024-01-22 11:24:34

Transfere gerek yok.Biz böle iyiyiz.Soner oynamasın defansta yeter.Bolede harika maç çıkardı Fenere karşı.Neden oynatilmadina bi anlam veremiyorum.

Avatar
Necmi has 2024-01-22 21:05:29

Doğru sonel gönül oynadığı zaman maç kaybediliyor ikincisi defans oyuncuları karşı takım forvetlerini iyi markaja alıp gol attırıyorlar fofana ayağında topu fazla tutmasa pas verse daha güzel olur

Avatar
Smsn 2024-01-23 19:47:44

Soner gonülü sakın oynatma hocam ne zaman oynadı biz hep maç kaybettik. Onu mümkünse klupten uzak tut.

Misafir Avatar
AHMET 2024-01-24 14:28:30 @Smsn

SONERİN OYNAYIP TA KAZANDIĞIMIZ MAÇLAR VAR..NİYE DESTEKSİZ ATIYORUZ!..ATTIĞI TAÇLAR YETER DEFANSİF OLARAK TA EBİRLERİNDEN AŞŞA DEĞİL..OKAN GİBİ BİR KALECİYE BİLE TAHAMMÜL EDEMEMİŞTİNİZ İKİ-ÜÇ MAÇ. SİZ BU LİGİ HAKETMİYORSUNUZ BENCE

Beğenmedim! (2)
Avatar
Samsunsporlu Bilo 2024-01-22 11:26:40

Transfer konusunda elimizi çabuk tutarsak bizim yararımıza.Sakat,cezalı,formsuz,Afrika Kupası derken ligde maç sayısı azalıyor.Transferlerin Takıma,Şehire,Yemeklerine alışma sürecini unutmayalım.Marius'un cezalı duruma düştüğü bu haftada bir Santrafor Transfer haberi harika olurdu.

Avatar
Murat Saglam 2024-01-22 12:12:54

İşte gerçek hoca. Onu isterim bunu isterim diye ağlamıyor. Transfer yapmak onun işi değil çünkü.

Avatar
Fbli 2024-01-24 10:54:36

Samsun kümeye, samsun kümeye