banner388

Marius'a zor görev

Hafta içinde yapılan antrenmanlarda formda görüntüsü ve oynanan çift kalelerde attığı gollerle dikkatleri üzerinde toplayan kırmızı beyazlı oyuncu, Süper Lig de kalmak için takım arkadaşlarıyla birlikte savaştıklarını söyledi. 

Marius'a zor görev

Hafta içinde yapılan antrenmanlarda formda görüntüsü ve oynanan çift kalelerde attığı gollerle dikkatleri üzerinde toplayan kırmızı beyazlı oyuncu, Süper Lig de kalmak için takım arkadaşlarıyla birlikte savaştıklarını söyledi. 

04 Ocak 2024 Perşembe 14:35
Marius'a zor görev

Samsunspor Haber - Samsunspor'un en formda golcüsü Marius Mouandilmadji, cumartesi akşamı oynanacak Fatih Karagümrük karşılaşmasında yine takımın en önemli kozu olacak. Attığı kritik gollerle takımına hayat veren  Mouandilmadji'yi yine zor bir görev daha bekliyor. 17 puan toplayan Fatih Karagümrük, ilk yarıyı küme düşme hattında bitirmiş olsa da kırmızı siyahlılar, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ardından ligin en az gol yiyen 3. takımı olmasıyla dikkat çekti. Savunma konusunda başarılı bir takıma karşı oynayacak Çad'lı forvetin performansı büyük merak konusu. 

ZOR BİR MAÇ 

Hafta içinde yapılan antrenmanlarda formda görüntüsü ve oynanan çift kalelerde attığı gollerle dikkatleri üzerinde toplayan kırmızı beyazlı oyuncu, Süper Lig de kalmak için takım arkadaşlarıyla birlikte savaştıklarını söyledi. Ligde kolay maçın olmadığını dile getiren Marius Mouandilmadji, özellikle iç sahada artık puan kaybetmemeleri gerektiğini söyledi. Samsunspor, cumartesi akşamı sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geliyor. Fatih Karagümrük, Trendyol Süper Lig'in ilk yarısında 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 17 puan topladı. Kırmızı-siyahlılar, 17. sırada yer alarak devreyi düşme hattında tamamladı. Ateş hattında olmasına rağmen ağlarında 18 gol gören Karagümrük, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ardından ligin en az gol yiyen takımı olmasıyla dikkat çekti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
OYTUN KISBET 2024-01-04 20:55:33

SAMSUN SEVDASIYIM UÇUM VE PİRES YAPARSA PUAN VE PUANLAR TOPLAR FOFANA İKİNÇİ YARININ 60 DAKİKASIOYUNA GİRMESİ ANCA YARIM SAAT OYLAR

Avatar
Gsli 2024-01-05 04:23:21

Samsun kümeye , ligin kalitesini düşürüyorsunuz. Lige çıkalı kümeden çıkamadıniz

Avatar
Samsun55 2024-01-05 09:29:01

En gerekli olduğu zaman gol atamadıktan sonra zor golleri pozisyonları gol yapsa ne olur Alanya maçında maç 0.0 atsak Alanya’yı çözeceğimiz maçta yüzde yüz golü kaçırdı adam atılması gereken zamanlardı net pozisyonları dalga geçer gibi atamıyor transfer yasağı bizi bitirdi bu adama kaldıysak işimiz imkansız

Avatar
Musti 2024-01-06 02:07:49

İşinize bakacaksınız gsli hakemlerle değil oynayarak şampiyon olun görüyoruz sizleride hakemler olmasa bizden aşağı kalır yanınız yok şikesarayli