banner388
banner390
banner410
banner408

Maç sonrası Altıparmak'tan açıklama "çok üzgünüz"

Samsunspor'un Menemenspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Mehmet Altıparmak açıklamalarda bulundu

banner269

Maç sonrası Altıparmak'tan açıklama "çok üzgünüz"

Samsunspor'un Menemenspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Mehmet Altıparmak açıklamalarda bulundu

17 Ekim 2021 Pazar 09:30
Maç sonrası Altıparmak'tan açıklama "çok üzgünüz"

Mehmet Altıparmak, “Çok üzgünüz. Hiç istemediğimiz ve beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Yaptığımız çalışmaların sahada uygulanmaması ve neticesinde mağlup olmamız bizi fazlasıyla üzdü. Rakibin nasıl oynayacağını biliyorduk. İlk yarı zaten öyle geçti. Biz tamamen tek kaleye yakın top oynadık. Sadece kontra atak yapacaklardı, oyuncularımıza da bunu söyledik. 3-4 gündür hep bunun üzerine çalışıyorduk. İlk gelen korner gol oldu. Ondan sonra beraberliği yakaladık. Boli’nin pozisyonu gol olsa ve 2-1 öne geçsek maç çok farklı bir yöne gidebilirdi. İlk yarıya beraberlikle girdikten sonra ikinci yarı neler yapmamız gerektiğini konuştuk ama tabi maçın kopma anları var. İkinci yarının ilk saniyelerinde Barış’ın ayağının çime takılması ve neticesinde penaltı olması tamamen oyun düzenini bozdu. Ondan sonra gelen topla beraber 3-1 olduktan sonra oyunu kurtarma adına Bah hamlesini yaptık ve 3-2’yi yakaladık. Belki oyun tekrar bizim hakimiyetimize geçerken 10 kişi kaldık. Rakibimiz çok istedi ve çok mücadele ettiler, şansları da vardı. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar” dedi.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

“Duran toplara gerçekten çok fazla çalışıyoruz. Haftada bir günümüzü buna ayırıyoruz. Özellikle bugünkü yediğimiz golün aynısını belki iki gün çalıştık. Ama işte maçın o anında oyuncu çıktı kafayı vurdu ve golü yedik. Bunlar üzerinde çok fazla çalışılıyor ama golü yediğiniz zaman istediğiniz kadar çalışın. Çalışmaya devam edeceğiz. Özellikle son 2-3 haftadır defansif yönde çalışmaya başladık.”
 

HASAN'IN TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Altıparmak, Hasan Kılıç’ın mücadelede forma giymemesi sorusunu şöyle cevapladı:
“Perşembe günü yola çıkarken Hasan Kılıç’a Pozitif bulgusunda dolayı TFF’den onay gelmedi. Biz test yapmıştık ama onun sonucunda bir test daha yapmak durumunda kaldık. Biz cuma günü İzmir’e geldik. Hasan’ın tekrar testi yapılması gerekiyordu ve o gün akşam negatif olduğu anlaşıldı. Gece saat 2 gibi Samsun’dan direkt uçakla gelebildi İzmir’e. Hasan’la da konuştuk ve kendini yorgun hissettiğini söyledi. O yüzden Hasan’ı oynatmadık.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2021-10-17 12:47:00

Bu futbolla çok üzgünüz kelimesini daha çok kullanırız

Avatar
adil 2021-10-17 14:22:12

sizin cok üzgün olmaniz samsunsporun yenilmesi bizim cokkkkkkk üzgün olmamizin yaninda esamesi okunmaz hocam bu senede mehter takimi gibi bir ileri ,2 geri,devam eder ..süperlige cikanlari hayretle izleriz...

Avatar
Osman 2021-10-17 14:23:19

Yahu bu hocadan bir cacık olmaz.bu 3.lig hocası olur ancak.belkide onlarda istemez.ertuğrulun eline su dökemez.derhal gönderilmeli.bu takıma yazık.

Avatar
HFÖ 2021-10-17 10:18:04

Bu takım bu futbolla Süper lige çıkamaz.
Sene başında yapılan kadro planlaması hatalı.
Sezon başında Sol bek, Sağ bek , Sağ açık, On numara ve Forvet ( Tomane’ yi tenzih ediyorum.) mevkisine direk ilk on birde oynayabilecek kaliteli futbolcular transfer edilmeliydi.
Özellikle Soner ‘den ilk on bir futbolcusu olmaz Esin Hakaj’ ın gönderilmesi hataydı.
Keza Alaaddin de ilk onbirde oynayabilecek Sağ açık değil.

Avatar
Akif 2021-10-17 11:46:22

YA NE UTANMAZ ADAMMIŞSIN BE HER HAFTA AYNI ŞEYLERİ SÖYLÜYORSUN...

Avatar
Bilal 2021-10-17 12:33:56

Üzülmek çare değil.biktik hep aynı açıklamalardan.

Avatar
Cemalettin Ozcan 2021-10-17 11:08:01

Sn.Hoca sen de hiç bekleme lütfen istifani ver ve anlaşarak Samsun dan ayril.
Samsun spor bugüne kadar böyle kötü günler görmedi.
ISTIFA ISTIFA ISTIFA DIYORUZ.

Avatar
Ali 2021-10-17 14:31:08

İstifa etmeli.sayin başkanım bunu gönder.takimi maskara etti.bir olumlu orta beceremiyoruz.yasini de gönderin.iki senedir bir olumlu ortasını göremedik.bir tane oldu başka yok.butun topları öldürüyor.yapmayin yazık günah.gonderin gitsin.