banner388

Luara'yı heyecan sardı 

Kırmızı beyazlı ekibin yeni sezonda kendisinden çok şeyler beklediği golcü Laura, antrenmanlarda ki istekli ve hırslı çalışmalasıyla dikkat çekiyor. 

Luara'yı heyecan sardı 

Kırmızı beyazlı ekibin yeni sezonda kendisinden çok şeyler beklediği golcü Laura, antrenmanlarda ki istekli ve hırslı çalışmalasıyla dikkat çekiyor. 

22 Haziran 2022 Çarşamba 13:10
Luara'yı heyecan sardı 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da gözler kara boğa Laura'da. Kırmızı beyazlı ekibin yeni sezonda büyük beklentiler içinde olduğu oyuncusu Gaetan Laura, antrenmanlardaki istekli ve hırslı görüntüsüyle dikkat çekiyor. Güçlü fiziği ile rakip savunmaları zorlayacak olan kırmızı beyazlı oyuncunun, takım arkadaşlarına uyumunun beklenilenden çok kısa zamanda gerçemleşmesi bekleniyor. Kırmızı beyazlılar bu transfer sezonunda Gaetan Laura’nın yanı sıra Amir Emin Arlı, Şener Kaya, Aryvydas Novikovas, Alim Öztürk, Celil Yüksel, Yusuf Ensar Poyrazlı ve Mücahit Albayrak’ı da transfer ettiğini açıklamıştı. 

GAETAN LAURA KİMDİR ? 

Gaëtan Laura (6 Ağustos 1995 doğumlu), Ligue 2 kulübü Paris FC'den kiralık olarak Serie B kulübü Cosenza için forvet olarak oynayan Fransız profesyonel bir futbolcu . Fransız futbolunun amatör bölümlerinde üretken bir futbolcu olan Laura , 2020 yazında Fransa Ligue 2'de Paris FC'ye katıldı. Profesyonel ilk maçına Paris FC formasıyla 22 Ağustos'ta FC Chambly'yi 3-0 yendikleri maçta yaptı . 31 Ocak 2022'de satın alma opsiyonlu İtalyan kulübü Cosenza'ya kiralandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2022-06-22 23:47:32

Antremanlardaki şeklinde düzeltelim.Yazım kurallarına dikkat edelim.Sürekli imlâ hataları yapıyorsunuz!

Avatar
Cem Demir 2022-06-24 07:58:19

Antrenman, idman v.s. bunlar değil, maçlar 'a bakacağız. Eskiler ne demiş; Kazın cücuğü, güzün sayılır.