banner388

Ligin dibi ateş hattı

Samsunspor son 3 maçta tam 7 puan kaybetti. Kırmızı beyazlı ekibin son Balıkesirspor yenilgisi ise işleri iyice karıştırdı. Kırmızı beyazlı ekibin gelecek haftalarda korkulu rüya görmemesi için sahasında üst üste oynayacağı Ç.Rizespor ve Elazığspor maçlarını mutlak kazanması gerekecek. 

Ligin dibi ateş hattı

Samsunspor son 3 maçta tam 7 puan kaybetti. Kırmızı beyazlı ekibin son Balıkesirspor yenilgisi ise işleri iyice karıştırdı. Kırmızı beyazlı ekibin gelecek haftalarda korkulu rüya görmemesi için sahasında üst üste oynayacağı Ç.Rizespor ve Elazığspor maçlarını mutlak kazanması gerekecek. 

26 Şubat 2018 Pazartesi 09:42
Ligin dibi ateş hattı

Samsunspor Haber – Samsunspor son 3 maçta tam 7 puan kaybetti. Kırmızı beyazlı ekibin son Balıkesirspor yenilgisi ise işleri iyice karıştırdı. Özellikle Denizlispor’un son 3 maçını kazanmış olmasıyla birlikte kümede kalma yarışı yeniden alevlendi. 

DENİZLİSPOR İŞLERİ KARIŞTIRDI

4 Puanlı Gaziantepspor’un küme düşmesine kesin gözüyle bakıldığı Spor Toto Birinci Lig’de 7 takım 17.Manisaspor (14),  16. Adana Demirspor (24), 15. Denizlispor (26), 14. Samsunspor (28), 13. BB.Erzurumspor (30), 12. Eskişehirspor(30),  ve 11. Giresunspor (31) kalan 9 haftada da ligde kalabilmek için kıyasıya bir yarış içinde olacak gibi görünüyor. 


SAMSUNSPOR KADERİNİ KENDİ ÇİZECEK 


Kırmızı beyazlı ekibin özellikle sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor ve hemen akabinde ki Elazığıspor karşılaşmaları bir anlamda ligde ki kaderini de belirleyecek. Dar bir kadro ile ligde mücadele eden Samsunspor’da bu iki maçta alacağı olası bir mağlubiyet kırmızı beyazlı ekibin bir anda ligin alt sıralarına demir atması anlamına gelecek. 


İKİ MAÇTA 6 PUAN ŞART 


Kabus görmemek için Çaykur Rizespor ve Elazığspor takımlarını sahasında mağlup etmek zorunda olan kırmızı beyazlı ekipte taraftarlara yine büyük görev düşüyor. Taraftarlarıyla bütünleşdiğinde istediği saha sonuçlarını alabilen kırmızı beyazlı ekipte Kulüp Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, “12.adam olarak gördüğümüz taraftarlarımızı bu kritik karşılaşmalarda yine tribünlerde takımının yanında görmek istiyoruz” dedi. 


Haber- Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 26.02.2018 17:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sms 2018-02-26 10:58:59

bu engin hocayla alamaz altı puan bakın yaşlı hüseyin kalpar kurt hocaya altı maçtır yenilmiyor...

Avatar
ares 2018-02-26 11:00:46

sayın başkan hep taraftardan bekliyorsunuz... ateşlemeyi... neden oyuncularınızı uyarıp ve teknik direktörünü değiştirmiyorsunuz...

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-02-26 12:06:58

Samsunspor kendi kaderini kendi çizmeli, başka takımların sonucuna bakmadan hedef 2 iç saha ve birde Ligden düşen Gaziantep spor maçlarından mutlak 9 puan almalıyız.
Ancak bizim hocamizda bizler bu yürekliliği ve cesareti goremiyoruz.Galibiyete inanmayan bir Hoca ile yola devam edilmemeli.Bu zor günlerde takimin başına Samsunlu bir hocanın getirilmesi gerekiyor.İnşAllah biz yaniliriz.

Avatar
rest 2018-02-26 12:59:39

hoca sen bu takımı bırak futbol felan oynattıgın yok takıma.. defans yaparak maç kazanılmaz korkak bir yapıya sahipsin.. rizede elazığda yener bizi.. hücum futbol oynatan hırslı ve... nerde ne yapacagını bilen.. teknik drektörleri var...

Avatar
gb 2018-02-26 13:20:52

hoca değişsinde hangi parayla hoca değişicek arkadaşlar bunu göndersen fesih bedeli var yeni gelen hocaya para vereceksin bu kötü ekonomiyle hoca değişkliği olmaz ancak o dediğiniz gelecek dönem için olur yada samsunlu bir hocayla yola devam edilmeli başka çare yok lig sonuna kadar engin hoca bu şartlarda kalacak iyi yada kötü sonuç bu

Avatar
KAAN TÜRK 2018-02-26 14:52:09

Şakası yok bu işin. Ligin sonuna kalmamalı bu iş. Önümüzdeki 4-5 haftada sıralamada rahat bir yere gelmeliyiz. Bu takım bir alt lige de düşerse facia olur.

Avatar
Metin Öz 2018-02-26 18:12:15

denizlisporun 3 maçtan sıfır puan alması beklenirken bu takıma sihirli değnek değmiş gibi çok zor maçın 2 sini deplasmanda birinide kendi evinde kazanarak 9 puan alması adanademirin istanbulu yenmesi samsunsporu zora soktu düşecek 3. takım samsun-adanademirden biri olur eskişehir düşmez denizli artık hiç düşmez çok iyi oynuyorlar.bu yüzden işi çok sıkı tutup bizde rize-elazığ-antep maçlarını kesin kazanmamız gerekiyor