banner388
banner390
banner410
banner408

Lider Vurgu Geçti! Pendikspor 0-2 Samsunspor

Yılport Samsunspor, Pendikspor  deplasmanında rakibin sert futbolu karşısında zor anlar yaşadı. Buna bir de hakemin enterasan kararları eklenince işi bir kat daha zorlaşan kırmıızı beyazlılar, buna rağmen sahadan Guido ve İbrahim Halil Çolak’ın golleriyle 2-0 galip ayrıldı. 

banner269

Lider Vurgu Geçti! Pendikspor 0-2 Samsunspor

Yılport Samsunspor, Pendikspor  deplasmanında rakibin sert futbolu karşısında zor anlar yaşadı. Buna bir de hakemin enterasan kararları eklenince işi bir kat daha zorlaşan kırmıızı beyazlılar, buna rağmen sahadan Guido ve İbrahim Halil Çolak’ın golleriyle 2-0 galip ayrıldı. 

18 Ocak 2020 Cumartesi 16:59
Lider Vurgu Geçti! Pendikspor 0-2 Samsunspor

Samsunspor Haber – Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup’ta Yılport Samsunspor, Pendikspor deplasmanında ilk 45 dakikayı 1-0 önde tamamladı. Pendik Stadyumu’nda oynanan müsabakaya kontrollü başlayan kırmızı beyazlılar, ilk bölümde oyunu rölantide götürdü. Her geçen dakika oyunrda hakimiyeti eline geçiren Yılport Samsunspor, dakikalar 33’ü gösterdiğinde Bahattin’in asistiyle Guido Koçer, takımını öne geçiren golü kaydetti. (1-0) Bu gol aynı zamanda ilk devrenin de sonucunu belirleyen gol oldu. 

SAMSUN GALİBİETLE TAMAMLADI

Karşılaşmanın ikinci devresinde ilk yarıda olduğu gibi oyuna baskılı başlayan ev sahibi takımın ataklarını başarıyla karşılayan kırmızı beyazlılar, orta sahada üstünlüğü almaya çalışsa da rakibin sert futbolu karşısında oldukça zorlandı. Kırmızı beyazlı ekipte, oyuna  Bahattin’in yerine giren İbrahim Halil Çolak attığı golle takımını rahatlattı. (2-0) Kalan bölümlerde oyunu kontrolü altında tutmayı başaran kırmızı beyazlılar, haftayı 3 puanla kapattı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 18.01.2020 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2020-01-18 17:18:29

Maşallah galibiyet çok güzel ama biraz daha sakin oynasak harika olucak çünki elimizdeki futbolcu grubu buna müsait inş daha güzel olucak taraftara başkana hocamıza hepimize galibiyet kutlu olsun liderlik bize yakışıyor

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2020-01-18 17:19:32

SAMSUNSPORUM ŞAMPİYON.

Avatar
Çelik Kaptan 2020-01-18 17:22:01

Tebrikler Samsunspor. Lideri yenmek için olağanüstü gayet gösterdi Pendik. Hakem çok pozisyonu es geçti. Ara transferler isabetli olmuş Halil İbrahim, Muhsin ve Veli Çetin sırıtmadı. Erkam'ın sakatlığı inşAllah ciddi değildir. Yolunuz ve şansınız açık olsun.

Avatar
Metin 2020-01-18 17:29:27

Bu Disiplinsiz futbolla Samsun ŞaMpiyon olamaz.Hocayı takan yok.Hoca Takımın kôtü futbolunu resmen tirene bakar gibi seyretti.Muhsin,Halil geç oyuna alındı.Pendik çok zayıf bir Takım Samsun diğer Takımlarada boyle oynarsa Yüksel Yıldırımın emeklerine büyük Samsun taraftarlarına yazık olacak.

Avatar
OYUN ÇOK KÖTÜYDÜ. AMA MÜCADELE AZMİ SÜPERDİ. 2020-01-18 22:47:40

Bundan sonra her maç final. Kazanmak güzel ama sistemli iyi oyun ve kondusyon sart. MasAllah. Allah yuksel yildirimdan razi olsun. Kart cezalarini ve sakatliklari dusunun kadro derikligi icin bir orta saha ve santrofor alin. Saygilar.

Avatar
Veysel Sarı 2020-01-19 07:41:25

Samsunspor Pendikte maçı seyreden fanatik Samsunspor taraftarlarınca oynadığı bu kötü Futboldan dolayı malesef beğenilmedi.Bu berbat Futbola rakipden baskı yemesine mücadele gücünün olmamasına adeta isyan edenleri gördüm.

Avatar
Metin55 2020-01-19 07:44:44

Bu Samsunsporun hasatalığı yine nüks etti.Samsun diğer maçlardada böyle oynarsa asla ve asla Liderliğini sürdüremez.Oyuncular gereksiz telaş yaptı sakin oybnmaları gerekirken sahada bireysel anlamda oyun oynamaya çalışmak hiç doğru değildi.Samsunsporda Takım Disiplini kesinlikle yok.

Avatar
Ahmet gonca 2020-01-18 17:23:04

Hep stresi biz yaşadık manisa önden oynuyordu ilk devre şimdi onlar yaşasın onlar hata yapsın biz arayı açalım büyük samsunspor her zaman renkleriyle armasıyla şehriyle taraftarıyla büyük bir camiadır bir an önce 2lik grubundan çıkalım