banner388

Konya'nın kıskacında 

Trendyol Süper Lig takımlarından TÜMOSAN Konyaspor, Samsunspor'da forma giyen forvet oyuncu Ahmet Sagat ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Konya'nın kıskacında 

Trendyol Süper Lig takımlarından TÜMOSAN Konyaspor, Samsunspor'da forma giyen forvet oyuncu Ahmet Sagat ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

20 Temmuz 2023 Perşembe 09:33
Konya'nın kıskacında 

Samsunspor Haber - Ajansspor’un haberine göre; Yeşil-beyazlı takım, TFF 1. Lig'de Menemen FK formasıyla gol kralı olan ve geçen sezonu Samsunspor’da geçiren başarılı golcü Ahmet Sagat ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Sözleşmenin satın alma opsiyonlu kiralık olacağı gelen bilgiler arasında. Öte yandan yeşil-beyazlı yönetimden alınan bilgiye göre oyuncunun gündemde olmadığı ifade edildi. 27 yaşındaki oyuncunun, gol vuruşlarında her iki ayağını da iyi kullanabilmesi ve fizik gücü sebebiyle Konyaspor teknik yönetiminin dikkatini çektiği ve yerli olması itibarıyla büyük bir avantaj olacağı belirtildi. 

GÜÇLÜ FİZİK YAPISI

Ahmet Sagat, Menemenspor’da 35 maçta ilk 11 sahaya çıkmış 17 gol ve 4 asist ile takımına büyük katkı yapmıştı. Golcü oyuncu Samsunspor ile ise sadece 7 kez ilk 11’de görev almış ve 9 gol 3 asistlik performansı ile şampiyonlukta söz sahibi olmuştu. TÜMOSAN Konyaspor, geçtiğimiz sezonu Süper Lig'de 51 puanla 8. sırada bitirmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa öztürk 2023-07-20 10:21:32

Ahmet Sagat gönderilecek oyuncu değil. Samsunda genellikle yedek oynatıldı. Şans tanınsaydı çok daha başarılı olurdu. O oynadığı sürelerde takımın hücum hattı daha canlıydı.