banner388

Kırmızı beyazlılar, genç oyuncunun transferi için düğmeye bastı... Burak Kapacak Samsun yolcusu 

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Fenerbahçe'de forma giyen Burak Kapacak için devreye girdi.

Kırmızı beyazlılar, genç oyuncunun transferi için düğmeye bastı... Burak Kapacak Samsun yolcusu 

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Fenerbahçe'de forma giyen Burak Kapacak için devreye girdi.

08 Ağustos 2023 Salı 12:39
Kırmızı beyazlılar, genç oyuncunun transferi için düğmeye bastı...  Burak Kapacak Samsun yolcusu 

Samsunspor Haber - Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor transfer harekatına devam ediyor. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Samsunspor, Fenerbahçe'den Burak Kapacak'ı kadrosuna katmak için resmi temaslara başladı. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Fatih Karagümrük'te 16 resmi maça çıkan Burak Kapacak, bu karşılaşmaların 3'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 399 dakika süre alan 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, 1 gol ve 2 asistle skora etki etti. Sağ ve sol kanat dışında sağ bek olarak da oynayan Burak Kapacak, 2021 yazında 1.35 milyon euro'ya Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2023-08-08 15:32:30

Her haberler de o gelecek ,bu gelecek deniliyor .2 gün sonra Sayın Yüksel Yıldırım paramız yok çok istiyorlar diyor.Bence süper ligde çok üzüleceğiz.Öyle gözüküyor.Bence çok üzüleceğimize,paramıza göre denk bütçe olan bir alt ligde mücadele edelim.Hakkımızdan vazgeçelim.Öyle ya gelen - gidenden 4 yiyip üzüleceğimize bir alt ligde her maçı kazanırız mutlu oluruz.

Avatar
VEDAT ÖZ 2023-08-08 15:46:24

BURAK KAPACAK BURSADAN SONRA KENDİNİ BİTİRDİ.KULUBEDE OTURUR BAZEN İLK ON SEKİZE BİLE GİREMEZ ALINIRSA VERİLEN PARALARA YAZIK OLUR.

Avatar
Samsun 2023-08-08 23:04:24

Gelmesin alınmasın bize bir katkısı olmaz..

Avatar
FORZASAMSUN 2023-08-10 01:22:01

Şu olumsuz yorum yapanlar karamsar, negatif enerjileri biz ne kadar çökmüş arkadaş yahu !! Ulan daha lig başlamadı yok düşeceğiz demeler. Bu çocuk kimdir bilmeden etmeden sallayablar. Biraz sabırlı olun biraz aklıselim ve olgun davranın kardeş. Gidin meditasyona gidin toprağa basın. Bu karamsarlık bazılarına fazla bence. Yok bari susun başarısızlık gelirse öyle konuşun. Sussun ve izleyin diyorum ben.

Avatar
Oğuzkaan 2023-08-18 15:46:13

üstün bir yetenek sadece her iki takımdada FIRSAT BULAMADI v.s samsunu güzl temsil eder ..