banner388

Kırmızı beyazlılar, Balıkesirspor deplasmanında 3 puan arıyor... BUGÜN GÜNLERDEN SAMSUNSPOR 

Kırmızı beyazlılar, ikinci devreye Balıkesirspor maçıyla başlıyor. Atatürk Stadı'nda saat 16.00 da oynanacak zorlu puan mücadelesi TRTspor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Müsabakada hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy düdük çalacak. 

Kırmızı beyazlılar, Balıkesirspor deplasmanında 3 puan arıyor... BUGÜN GÜNLERDEN SAMSUNSPOR 

Kırmızı beyazlılar, ikinci devreye Balıkesirspor maçıyla başlıyor. Atatürk Stadı'nda saat 16.00 da oynanacak zorlu puan mücadelesi TRTspor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Müsabakada hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy düdük çalacak. 

16 Ocak 2022 Pazar 09:55
Kırmızı beyazlılar, Balıkesirspor deplasmanında 3 puan arıyor... BUGÜN GÜNLERDEN SAMSUNSPOR 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Samsunspor, bugün deplasmanda Balıkesirspor'a konuk oluyor. Balıkesir Atatürk Stadı'nda saat 16.00 da oynanacak kritik müsabakaya mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak kırmızı beyazlı ekipte nefesler tutuldu. Sezon sonunda mutlu sona ulaşman hayaliyle ikinci devreye başlayacak olan Samsunspor'da karantina süresi devam eden Vukan Saviceviç ve kırmızı kart cezalısı Ali Ülgen bugün takımdaki yerlerini alamayacaklar. 

GERİ SAYIM BAŞLADI 

Her iki takım açısından da büyük önem arzeden müsabakada hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy düdük çalacak. Samsunspor ile Balıkesirspor bu zamana kadar 16 kez birbirlerine rakip oldular. Bu karşılaşmalarının 8’ini Samsunspor, 6’sını Balıkesirspor kazandı. 2 karşılaşma ise beraberlik ile sonuçlandı. Balıkesir’de oynanan 7 karşılaşmada ise Balıkesirspor 5, Samsunspor 1 kez sahadan galibiyet ile ayrıldı, iki takım arasındaki 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporBalıkesirspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Balıkçı 2022-01-16 12:32:47

Haftanın Analizi
Balıkesirspor Samsunspor
16.01.2022 Saat:16:00

Balıkesirspor Boluspor deplasmanında...

Topla oynama yüzdesi : % 44 kötü
Pas yüzdesi : % 68 iyi
Top kapma yüzdesi : % 75 çok iyi
İsabetli şutları ile : % 0 çok çok kötü

Balıkesirspor hocası Giray BULAK takımını 4-2-3-1 taktik anlayışı oynatıyor, Oyundan 90 dakika düşmeyen oyuncuları ile top kapma ve preste fazla iyiler, ama gol yollarında çok kötüler, takım oyunu tam olarak oturmadığı için çok hata yapıyorlar, boluspor maçında kaleyi yoklayan 7 şuttan 1 tanesi bile kaleyi bulmadı.

Güçlü rakipleri Boluspor hücüm futbolu oynarken orta sahada etkili presleri ile nefes aldırmadılar. Son 5 maçında istekli ve arzulu oyunları gol olarak skora yansımış ama sadece Eyüpspor’dan 1 puan alabilmişler. 19 haftada 2 galibiyet 2 beraberlik 15 mağlubiyet almış ve 8 puanla son sıradalar.

Giray BULAK hoca takımına daha çok pas ve pres yaptırıp hızlı kontrataklarla gol bulmaya çalışacaktır, haftalardır galibiyet alamayan takım kazanma hırsı ile sahaya çıkacaktır. Kalede Ahmet Defansta-Batuhan-Birol -Nwankowa-Erdem Ortasahada-Cumali-Kore -Bilalli-Oguzhan Forvette ise Anıl ve Halil 3er golle en iyi oynayan oyuncuları.

Samsunspor'muz 19. Haftayı Bay geçti…

Samsunspor’umuzda;
Fuat hoca 1 hazırlık maçı oynatarak ara tatili iyi değerlendirmeye ve kondisyon ve fiziki çalışmalarla takıma güç depolamaya çalıştı. Sakat oyuncularımız takımla çalışmaya başladı. Altyapıdan gelen gençlerde iyi bir hazırlık kampı geçirdiler,

Hasan'ın baskan tarafından ikna edilmesi çok çok iyi Hasan kendini oyunuyla affettirecektir. Alinin ve Sonerin istekli olması Başkanın ikisine sahip çıkması çok önemliydi.. Kart cezalısı Ali bu hafta oynayamayacak.

Osman Burak ve Yunusun defansta hazır hale gelmesi, Orta sahada Saviçeviç ve Hasanın istekli ve arzulu olması, Cihan Berk Melih Çınari Fofana Yasin Tomanenin istekli ve hırslı çalışmaları, takimda forma savaşına ve rekabetin üst seviyeye çıkmasına neden oldu.

Yeni gelen transferler Sheldon, Tolgay, Tallo, Talha takımla çalışmalara başladılar.
Yeni gelecek olan bir kaç oyuncu daha var
Önümüzdeki hafta onlarda netleşecek.
Yeni transferlerden bu hafta sadece Sheldon Balıkesir maçında oynayabilecek.

Fuat hoca elindeki oyuncuların sahaya çıkarılmasında ve değişikliğinde çok dikkat etmeli ve yardımcıları ile bu konuda bilgi alışverişinde bulunmalı. Rakip takım tahlillerini daha iyi yapmalı, Ortasahada topa daha çok sahip olmalıyız.

Samsunspor'umuzun ilk 11'i

_Nurullah
_Yunus _Sheldon _Burak _Soner
_Cihan _Hasan _Osman _Saviçeviç
_Yasin _Tomane

Yedekler:
_Aykut _Melih _Berk _Fofana
_Çınari _Melih A. _Semih A.
_Polat _A.kilic

Takımımız 27 puanla 8. Sırada bulunuyor,
Tomane ve Hasan'dan goller bekliyoruz, Bol gollü bir galibiyet istiyoruz. Bu hafta alınacak farklı galibiyet averaj olarak moral olarak çok şeyler katacak, bir sonraki evimizdeki maça seyirci stadyumu 10 bin ve üstünde bir sayıyla dolduracaktır.

Büyük samsunspor taraftarı Başkanımıza, Hocamıza, takımımıza sahip çıkın...
SAMSUNSPOR ŞAMPİYON OLACAK…