banner388

Kırmızı beyazlılar, Altay'ı Nadir ile devirdi...  Büyüksün  Samsun 1-0

Kırmızı beyazlı ekip, baştan sona büyük çekişmeye sahne olan müsabakada İzmir temsilcisi Altay'ı hakeme rağmen Nadir'in son dakika kafa golüyle mağlup etti. 

Kırmızı beyazlılar, Altay'ı Nadir ile devirdi...  Büyüksün  Samsun 1-0

Kırmızı beyazlı ekip, baştan sona büyük çekişmeye sahne olan müsabakada İzmir temsilcisi Altay'ı hakeme rağmen Nadir'in son dakika kafa golüyle mağlup etti. 

24 Ocak 2021 Pazar 20:57
Kırmızı beyazlılar, Altay'ı Nadir ile devirdi...   Büyüksün  Samsun 1-0

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, şampiyonluk yarışındaki en güçlü rakiplerinden Altay ile karşı karşıya geldi. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maça ev sahibi takım atak başladı. Orta saha üstünlüğünü eline geçiren kırmızı beyazlılar, ilerleyen sürede Altay kalesinde etkili olmaya çalıştı. Özellikle Yasin ve Burak Çalık ile kanatlardan gol için yüklenen kırmızı beyazlı ekibin, ilk devrenin sonlarına doğru organize geliştirdiği atakların birinde Burak Çalık ile bir topu direkten döndü. 

HAKEM SİNİRLERİ GERDİ 

Karşılaşmanın ikinci devresine iki takım yine orta saha mücadelesi şeklinde başladı. Kırmızı beyazlı ekip, galibiyet golü için pozisyon üretmekte ara ara zorlansada bulduğu fırsatlarda gole çok yaklaştı. Maçın hakemi Murat Erdoğan'ın enterasan kararlarla ev sahibi takımın hızını kesmeye çalışması ise saha içinde oyuncuların sinirlerini gerdi. Oyunun sonlarına doğru risk alarak öne çıkan kırmızı beyazlılar, İlyas'ın adrese teslim ortasını düzgün bir kafa vuruşuyla filelere gönderen Nadir, takımına galibiyeti getirdi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2021-01-24 21:03:05

KUBİLAY KUBİLAY KUBİLAY KUBİLAY KUBİLAY KUBİLAY KUBİLAY

Avatar
Onur 2021-01-24 21:16:03

Maç sonu hakem eleştirenlere ayar oluyorum normalde ama bu hakem de ne biçim hakemdi arkadaş puan kaybetseydik çok yazık olacaktı. Takım bu gün çok iyiydi dje dje mükemmel bir orta sahaymış biraz fazla agresif sadece:) savicevic her maç üstüne koymaya devam ediyor. Yasin öztekin çok faydalı olacak belli etti. Kubilay her zamanki kubilay çilingir kerata :))
Çok değerli bir 3 puan aldık herkese hayırlı olsun en büyük Samsunspor

Avatar
Onur 2021-01-24 21:19:10

Nadir Çiftçi de kendini buluyor ben böyle hırslı oynayan başka forvet gormedim yakın zamanda adam kendini parçaladı golüde attı Alkışlar Nadir Çiftciye

Avatar
Atakum 2021-01-24 21:57:41

19 hafta
Ümraniye Samsunspor kesin buradan 3 puan almalı samsun , rakipleri deplasmanda oynuyor bunu değerlendirmeli ve lider ola bilir . bu maç samsun için ölüm kalım meselesi olmalı .

Menemen Belediyespor Giresunspor

Altay İstanbulspor

Avatar
Erdal 2021-01-24 22:35:16

Tebrikler samsunspor tüm takımı beğendim saldıran iyi pas yapan korkusuz oynayan bir takım vardı sahada yalnız erhan kartal bir canlı bomba gibi her an takımı yakabilir ertuğrul hoca o bölgeye acil önlem alması gerekiyor.

Avatar
Ahmet gonca 2021-01-24 23:09:43

Evet yendikama tabiki çok güzel bir oyun her iki tarafta yoktu yeniler tam hazır değil ama eğer hazır olurlarsa gerçekten samsunu kimse tutamaz başarılar

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-01-25 12:17:21

Öncelikle bu galibiyete emeği gecen basta futbolcular olmak üzere herkesi tebrik ederim. İlave olarak bu Takımda İlyas varsa sorun çözülür diyorum.Yeni transferler den Deje çok iyi mücadele ediyor ama çok sinirli hareket ediyor.Takımımızın sahada eksik bırakırsa hiç şaşmam ,hocamız buna tedbir alacaktır.

Avatar
Sabahattin ORDUSEVEN 2021-01-29 19:01:26

Samsunspor,yönetimi,başkanı,teknik direktörü ve oyuncularıyla tam bir efsane.
Kafa karıştıran, takimi sürekli eleştiren kendiyle dargın ve kavgalı taraftar,seyirci ve takımın bel kemiği olamaz?
Iyi ki varsin SAMSUN,IYIK I VARSIN KIRMIZI BEYAZ FIRTINA!