banner388

Kırmızı beyazlı ekipte G.Saray maçı öncesi her şey yolunda ... SAMSUNSPOR  ÇOK FORMDA 

Uzun süre küme düşme hattında yer alan kırmızı beyazlılar, son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla puan cetvelinde 14'üncü basamağa yükseldi.

Kırmızı beyazlı ekipte G.Saray maçı öncesi her şey yolunda ... SAMSUNSPOR  ÇOK FORMDA 

Uzun süre küme düşme hattında yer alan kırmızı beyazlılar, son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla puan cetvelinde 14'üncü basamağa yükseldi.

01 Şubat 2024 Perşembe 12:20
Kırmızı beyazlı ekipte G.Saray maçı öncesi her şey yolunda ...  SAMSUNSPOR  ÇOK FORMDA 

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi aldığı sonuçlarla taraftarlarının yüzünü güldürmeye başladı.Kırmızı beyazlılar son 4 maçında 2 galibiyet 2 beraberlikle ayrıldı. Yılport Samsunspor böylece bu sezon ilk defa 4 maçlık yenilgisiz bir periyoda imza attı.Karadeniz temsilcisi özellikle 3 hafta önce Kadıköy'de Fenerbahçe karşısında aldığı 1-1'lik skorla adından söz ettirdi.

BAŞARILI SONUÇLAR 

11 yıl sonra Süper Lig'e yükselen Samsunspor sezona Hüseyin Eroğlu yönetiminde deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak başladı. Kırmızı beyazlılar daha sonra üst üste altı maç kaybetti. Karadeniz ekibi, yeni teknik direktörü Markus Gisdol ile çıktığı Rams Başakşehir maçından golsüz beraberlikle ayrıldı Ardından deplasmanda MKE Ankaragücü'ne 2-0 yenilen Samsun temsilcisi ilk galibiyetini 10'uncu hafta Atakaş Hatayspor'u 2-1 mağlup ederek aldı.

GİSDOL'LA ÇIKIŞA GEÇTİ

Markus Gisdol'un göreve gelmesiyle çıkışa geçen kırmızı beyazlı takım, 20'nci haftada EMS Yapı Sivasspor'u 2-0 yenerek uzun bir süre sonra düşme hattının üstüne çıktı. Karadeniz temsilcisi Alman teknik adam yönetiminde 15 maçta 7 galibiyet 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alırken 24 puan topladı. 26 puanla 14'üncü sırada bulunan Yılport Samsunspor cuma günü Galatasaray'ı ağırlayacak.


 

Anahtar Kelimeler:
Samsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.