banner388

Kırmızı beyazlı ekibin Antalya kampı yoğun geçiyor... Samsunspor için kafa kafaya  verdiler 

Samsunspor futbol direktörü Fuat Çapa ve teknik direktör Markus Gisdol, Antalya'da kafa kafaya verip takımı bu cendereden çıkarmanın formüllerini arıyor. 

Kırmızı beyazlı ekibin Antalya kampı yoğun geçiyor... Samsunspor için kafa kafaya  verdiler 

Samsunspor futbol direktörü Fuat Çapa ve teknik direktör Markus Gisdol, Antalya'da kafa kafaya verip takımı bu cendereden çıkarmanın formüllerini arıyor. 

13 Ekim 2023 Cuma 10:51
Kırmızı beyazlı ekibin Antalya kampı yoğun geçiyor...  Samsunspor için kafa kafaya  verdiler 

Samsunspor Haber - Samsunspor, milli arada Antalya'da kamp yapıyor. Sezona istediği gibi başlayamayan ve 8 haftalık periyotta bir maçı eksik kırmızı beyazlı ekip, 1 puanla ligin dibine adeta demir atmış durumda. Üst üste alınan başarısız sonuçlar sonrası teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayıran Samsunspor takımın başına önce futbol direktörü Fuat Çapa ve sonrasında teknik direktör koltuğuna Markus Gisdol'u oturttu. Antalya'da bir haftalık kampta takımla beraber olan Çapa ve Gisdol, Samsunspor için kafa kafaya verip neler yapabilirizi konuşuyor. 

BAŞAKŞEHİR MAÇIYLA BAŞLIYORLAR

Öte yandan kırmızı beyazlı ekibin Antalya kampı yüksek tempoda devam ediyor. Samsunspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Markus Gisdol, oyuncularıyla bol bol vakit geçiriyor ve onları tanımaya çalışıyor. Saha içi organizasyonlarının yanı sıra fizik kondisyon olarak da futbolcularına istenilen seviyeye getirmeye gayret eden Alman çalıştırıcının işi kolay değil. Kırmızı beyazlılar, milli aradan sonra lige Başakşehir karşılaşmasıyla kaldığı yerden devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rasim 2023-10-13 17:20:21

InsAllah cabuk duzeliriz. Alman hocalar disiplinli ve adeletli olurlar guveniyorum ben bu hocaya. Ama Fuat Capa ya gelince hic guvenim yok. Hic bir yerde basarisi yok fazla sevenide yok calistigi kuluplerde. InsAllah hocayla iyi anlasirlar

Avatar
Samsun 2023-10-13 20:56:48

Fuat çapayı yanında tutma hocam. 1 lige düşelim diye dört gözle bekliyor kendi çalıştırmak için..

Avatar
Yaman 2023-10-13 22:13:03

Fuat la olmaz hocaninda kafasını karıştırıyor uzaklastirjn kulüpten

Avatar
iyi 2023-10-13 11:41:59

bu adam ve fuat çapa bu takımı düzlüğe çıkaracak inşAllah, adamlar bir şeyler yapmak istiyor destek verin inanın yardımcı olun.

Avatar
samsunlu 2023-10-13 17:53:50

DİKKAT EDİNDE KAFANIZI BİRBİRİNİZE ÇARPMAYIN

Avatar
serdar 2023-10-13 18:00:16

artık olumlu bakalım takımımızı iyigünde de kötü günde de destek olalım negatif enerji bizi kotüye gotürür yapmayalım!

Avatar
Ercan Tekin 2023-10-14 00:02:54

Teknik direktör tercihini her ne kadar yanlış bulsamda.Gün takıma destek olma günüdür.

Avatar
Cem Demir 2023-10-14 00:37:03

Futbol da olmaz olmaz... Çok kötü transfer hataları yaptık. Ama yinede Ümitsiz değilim. İnşAllah bu ligde kalacağız.