banner388

Kazanma vaktimiz geldi

Futbolcularına ‘kaleyi gören vursun’ talimatı veren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş, ”Artık kazanma vaktimiz geldi. Bu noktada ben ve oyuncularımız görevimizi eksiksiz olarak yerine getireceğiz” dedi.

Kazanma vaktimiz geldi

Futbolcularına ‘kaleyi gören vursun’ talimatı veren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş, ”Artık kazanma vaktimiz geldi. Bu noktada ben ve oyuncularımız görevimizi eksiksiz olarak yerine getireceğiz” dedi.

27 Nisan 2018 Cuma 11:31
Kazanma vaktimiz geldi

Samsunspor Haber – Samsunspor’da teknik direktör Besim Durmuş, yarın oynayacakları Giresunspor karşılaşmasında rakibini uzaktan şutlarla vurmayı hedefliyor. Futbolcularına bu maçta ‘kaleyi gören vursun’ talimatı veren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş, ”Artık kazanmamız gerekiyor. Bu noktada ben ve oyuncularımız görevimizi eksiksiz olarak yerine getireceğiz” dedi.

 
ŞANSIMIZ DEVAM EDECEK

Tüm moral motivasyonlarınla yarın ki Giresunspor karşılaşmasına konsantre olduklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş, “Son düdüğe kadar bu maçtan üç puanla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Belki bir kulübede olmayacağım ama futbolcuların galibiyet adına yapmaları gerekenleri yapacak ve ligde tutunabilme umutlarımızı son maça taşıyacağız” dedi.

 
KAZANAN TARAF OLACAĞIZ

Hafta içinde iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş, “Rakibimizi artılarını eksilerini çok iyi analiz ettik. İnşallah yarın zorlu Karadeniz derbisinde kazanan taraf biz olacağız. Bu konuda benim oyuncularıma güvenim sonsuz. Samsunspor, ligde tutacaktır” şeklinde konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsun5555 2018-04-27 11:41:30

bu takımı ligde tutacak yine taraftardır besim seni bu kulübe getirenlerde suçlu...

Avatar
eski samsunsporlu 2018-04-27 13:47:27

şu samsunspor toptan kapatılsa da bi rahatlasak artık

Avatar
Veysel Sarı 2018-04-27 12:27:54

Bir türlü olmuyor olmuyor.Yönetim+Teknik ekip Oyuncu gurubu sizin gururunuz onurunuz varsa kalan iki maçı artık kazanın galiba siz hep birlikte kararlısınız takı mınızı düşüreceksiniz çünkü verdiğiniz hiç bir sözü tutamadınız. Gaziantep maçı sizin niyetinizi zaten göstermişti. Besim Hoca Trtsporda Hayri Ülgenin senin için söylediklerinden utanmalısın maç analizi yapamayan sahada rakibe önlem alamayan birinden hoca olursa ancak senin gibi olur.

Avatar
smsn 2018-04-27 11:39:53

besim durmuş seni bilerekmi getirdiler bu takımı düşürmen için.. geldin geleli maç kazanıyorsun ... şu lig bitsinde zeren sen... tüm futbolcular kaleciler hepiniz dagılın gidin.. bu kulüpten..

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-04-27 13:37:03

İşimiz çok zor,mucizelere kaldık.
Samsunsporu bugünlere getiren geçmiş Yöneticileri sizler şimdi rahat uyuya biliyor musunuz?

Avatar
Kemal 2018-04-27 13:03:12

Kim gelirse gelsin Samsun'umuz için en iyisi neyse o olsun. Ben Süleyman Kaldırım diyorum. Bana göre içlerinde en iyisi o gibi duruyor.