banner388

Kafama koyduğumu yaparım 

Teknik direktör Alpay Özalan, "Ben, iddialı konuştuğum her şeyi de başarmışımdır. Eğer ilk yarıda 41 puan kazanırsam, bu ligden şampiyon olarak çıkarım. Başaramazsak burada ne işimiz var?” diye konuştu.

Kafama koyduğumu yaparım 

Teknik direktör Alpay Özalan, "Ben, iddialı konuştuğum her şeyi de başarmışımdır. Eğer ilk yarıda 41 puan kazanırsam, bu ligden şampiyon olarak çıkarım. Başaramazsak burada ne işimiz var?” diye konuştu.

18 Temmuz 2017 Salı 17:36
Kafama koyduğumu yaparım 

Samsunspor Haber - Teknik direktör Alpay Özalan, takımın ilk etap kampının ardından Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensupları ile bir araya geldi. Açık havada yapılan basın toplantısında soruları cevaplayan Özalan, samimi ve iddialı açıklamalarda bulundu.


Samsunspor’un teklifini seve seve kabul ettiğini vurgulayan Alpay Özalan, “Benim için Samsunspor’u çalıştırmak çok büyük bir şanstır. Ben de aptal bir adam değilim ki bu şansı elimin tersiyle iteyim. Burada başarılı olmak için 10’u 10’a katmak zorundayım. Taraftarda bana karşı müthiş bir şekilde inanç var" dedi. 

TARAFTARIMIZ İÇİNİ FERAH TUTSUN 

Taraftara layık olmaya çalışacağını dile getiren Özalan, "Mahcup etmemek benim önceliğimdir. Onların da bu sene ne istediğini çok iyi bilen birisiyim. Takımın iskeletini yerliden kurmaktan yanayım. 2-3 tane daha yerli oyuncu alacağız. Bunları yaptıktan sonra, nokta atışı yabancı transferler yapacağız. Görüştüğümüz ve anlaşma aşamasına geldiğimiz yabancılar var. Anlaştıktan sonra bozulan oyuncular da var. Biz öncelikle bu kulübe karakter olarak uyacak oyuncunun peşindeyiz” diye konuştu. 

İLK DEVREYİ 41 PUANLA KAPATMAYI HEDEFLİYORUZ

İlk yarı 41 puan toplamayı hedeflediğini belirten Özalan, “Ne avantajlı ne de dezavantajlı bir fikstüre sahibiz. Bu ligde ilk yarıda almış olduğunuz puanlar, sizin şampiyonluk yolundaki kaderinizi belirler. İlk yarıda minimum 41 puan toplamayı düşünüyorum. Biraz belki fazla atmış gibi gözükebilirim ama eğer iddialı olmayacaksak benim burada işim yok zaten. Ben büyük konuşmam, iddialı konuşurum. Ben, iddialı konuştuğum her şeyi de başarmışımdır. Eğer ilk yarıda 41 puan kazanırsam, bu ligden şampiyon olarak çıkarım. Bunun için çalışacağız. Başaramazsak burada ne işimiz var?” diye konuştu.

Son Güncelleme: 19.07.2017 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali koç 2017-07-18 19:10:08

İstediğin vadettigin olmadığında taraftar bana kufrediyor basın söyle boyke yapıyor felan dersin çeker gidersin.ama canı gönülden başarılı olmanı dilerim umarım yürekli bir takım kurarsin.bu şehrin başarıya ihtiyacı var.