banner388

Jonathan Ayite tek umudumuz

Kırmızı beyazlı taraftarlar, ligin ilk devresinde bekleneni veremeyen Jonathan Ayite’den ikinci devrede çok şeyler bekliyor. 

Jonathan Ayite tek umudumuz

Kırmızı beyazlı taraftarlar, ligin ilk devresinde bekleneni veremeyen Jonathan Ayite’den ikinci devrede çok şeyler bekliyor. 

18 Ocak 2018 Perşembe 14:37
Jonathan Ayite tek umudumuz

Samsunspor Haber – Samsunspor, Pazartesi akşamı ikinci devrenin açılış maçında deplasmanda Gazişehir Futbol Kulübü’ne konuk olacak. Sancılı bir süreç geçiren kırmızı beyazlı ekipte özellikle yabancı oyuncuların yaşananlardan etkilenip etkilenmeyeceği herkesçe merak ediliyor. En çokta camianın büyük beklentiler içinde olduğu golcü futbolcu Jonathan Ayite’nın ikinci devredeki performansı nasıl olacak ? 
 

KALİTESİNİ GÖSTEREBİLECEK Mİ ?
 

Antrenmanlarda isteksiz ve mutsuz görüntüsüyle dikkatleri çeken Ayite,Atakum Belediyespor ile son oynanan hazırlık maçında vasat bir futbol ortaya koyarak taraftarları büyük tedirginliğe sürükledi. Teknik direktör Engin İpekoğlu, “Özellikle yabancı oyuncularımdan ikinci devrede iyi bir performans bekliyorum. Onların sergileyecekleri başarılı grafik takımımızın çıkışıyla eş orantıda olacak. İnşallah her şey yoluna girecek” dedi. 
 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 19.01.2018 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
söz71 2018-01-18 17:02:13

ligde kalın yeter

Avatar
smsnm 2018-01-18 17:15:17

neydik ne olduk.. bunada razı olduk.. lige başlarkene şampiyonluk paralası sunulmuştu..

Avatar
Smsn 2018-01-20 18:06:01

Sansundaki ileri gelen kişilerin samsuna el atması lazım yoksa samsun ligden düşecek