banner388

İşte Yalçın Koşukavak'ın Samsunspor düşüncesi

Samsunspor’un yakın markajındaki isim olan teknik direktör Yalçın Koşukavak, katıldığı bir televizyon programında kırmızı beyazlı ekiple ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

İşte Yalçın Koşukavak'ın Samsunspor düşüncesi

Samsunspor’un yakın markajındaki isim olan teknik direktör Yalçın Koşukavak, katıldığı bir televizyon programında kırmızı beyazlı ekiple ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

30 Mayıs 2019 Perşembe 09:52

Samsunspor Haber - Samsunspor'un yakın markajındaki isim olan teknik direktör Yalçın Koşukavak, katıldığı bir televizyon programında kırmızı beyazlı ekiple ilgili düşüncelerini paylaştı. Yayının başlamasıyla birlikte programın moderatörünü mesaj yağmurunu tutan Samsunsporlu taraftarlar, başarılı teknik adamdan kırmızı beyazlı ekibe gelip gelmeyeceği sorusuna cevap vermesini istedi.

NET KONUŞMADI 

Moderatörün, kırmızı beyazlı taraftarların mesaj yağmurunun olduğunu söyleyerek Yalçın Hoca'ya Samsunspor'la ilgili düşüncelerini sordu. İşte teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın kırmızı beyazlı ekiple ilgili düşünceleri; "Samsunspor'un geçen sezonun devre arasından bu yana benimle ilgilendiğini biliyorum. Samsunspor ülke futbolunun mihenk taşlarından bir kulüp. Taraftarların, beni kulüplerinde teknik direktör olarak görmek istemeleri, benim için gurur verici."

Haber: Özgür KALANBAK


 

Son Güncelleme: 30.05.2019 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Termeli 55 2019-05-30 20:01:22

Yalcın hocanın basaralı olamayacagını düsünüyorum

Avatar
büyük düşün 2019-05-30 18:42:21

ver Ertuğrul sağlamın istediği parayı al süper liğ den 8 topcu ver paralarını. Ağlama. Namağlup iki sene şampiyon ol. ucuz etin yahnisi yavan olur.

Avatar
Mustafa bahar 2019-05-30 12:13:14

Hoca gel bize şampiyon yap seninle beraber süperlige kadar gidelim sende bu kapasite var saygılar

Avatar
kalem34 2019-05-30 17:10:16

şahıslarda keramet aramayın kardeşim .
takım olursan başarılı olursun
artist topluluğu olursan kasaba takımları geçer seni bakar kalırsın

Avatar
apo 2019-06-02 12:05:06

oyuncu degil futbolcu bulmak lazim pahali futbolcuda olmasa diger takimlar ne futbolcular buluyor afrikadan nijeryadan brezilyadan bulup degerlendirecen hemde para kazanacan