banner388

İşte Kevin Brands gerçeği

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Kevin Brands'a davet gönderildiği yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

İşte Kevin Brands gerçeği

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Kevin Brands'a davet gönderildiği yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

23 Temmuz 2017 Pazar 21:03
İşte Kevin Brands gerçeği

Samsunspor Haber - Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Kevin Brands'a davet gönderildiği yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyledi. Kulüp olarak Kevin Brands ile ilgili bir düşüncelerinin olmadığını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktörü Zeren, "Teknik ekibimizin bize verdiği rapor doğrultusunda oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor" dedi. 

KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR 

Hatırlanacağı üzere devre arasında kırmızı beyazlı ekip, Hollandalı Kevin Brands ile anlaşmış ancak sezon sonunda yönetim teknik ekibin raporu doğrultusunda bu oyuncuyla yollarını ayırma kararı almıştı. Samsunsporlu taraftarlar, yönetimin özellikle yabancı oyuncu transferi konusunda kendilerini büyük hayal kırıklığına uğrattıklarını söylediler. 

GEÇ KALMIŞ SAYILMAYIZ

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Yabancı ve yerli oyuncular üzerinde çalışmalarımız yoğun olarak devam ediyor. Kulübüzümün yapısına uygun aynı zamanda takımımıza büyük faydası olacak isimlerle mutlaka anlaşma sağlayacağız. Taraftarlarımız bu konuda günüllerini ferah tutabilirler. Geç kalmış sayılmayız. Daha önümüzde zamanımız var" dedi 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet çankaya 2017-07-24 11:00:08

Selamualeykum biz taraftar olarak bu bilgi kirliliğinden bıktık ne bu trasfer kirliliği geldi gitti vaz geçti yeter artık ne olacaksa olsun biz böyle beklemekte bıktık yönetim de ses yok kayde değer birsey yok Biz sizden bıktık yeter artik