banner388

İstanbul’da  büyük zirve

İstanbul’da bir araya gelen Uyanık ve Buz, aynı zamanda yeni sezon öncesi izlenecek stratejiler üzerine görüş alış verişinde bulundu.

İstanbul’da  büyük zirve

İstanbul’da bir araya gelen Uyanık ve Buz, aynı zamanda yeni sezon öncesi izlenecek stratejiler üzerine görüş alış verişinde bulundu.

22 Haziran 2019 Cumartesi 21:08
İstanbul’da  büyük zirve

Samsunspor Haber – Samsunspor teknik direktörü İrfan Buz, geçtiğimiz hafta özel bir hastane de ciddi bir cerrahi operasyon geçiren Başkan İsmail Uyanık’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. İstanbul’da bir araya gelen Uyanık ve Buz, aynı zamanda yeni sezon öncesi izlenecek stratejiler üzerine görüş alış verişinde bulundu. 

ÖNEMLİ KARARLAR ALINDI

Transferler konusunun da konuşulduğu buluşmaya daha sonra Genel Menajer Mustafa Aztopal  ve teknik menajer Yücel Uyar da dahil oldu. Sağlık durumu her geçen iyiye giden Başkan İsmail Uyanık’ın önümüdeki hafta içinde Samsun’a gelerek kulübün çözüm bekleyen işlerini yoluna koyması bekleniyor. Samsunspor’un gözden çıkardığı oyuncularla ilgili de önemli gelişmelerin yaşandığı ve yine bu hafta içinde alınan kararyarın kamuoyuna duyurulması bekleniyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ercan 55 2019-06-23 00:27:05

Sayın ismail UYANIK abimiz geçirmiş oldugunuz ameliyat'tan dolayı öncelikle çok çok çoook geçmiş olsun ALLAH şifa versin inşAllah size ve bütün hastalarımıza. ALLAH sizi ailenize sevdiklerinize ve samsun spor ailesine bağışlasın. İsmail abim ALLAH senin ve sayın yüksel YILDIRIM beyle samsun spor için beraber yürümüş olduğunuz yolda yolunuzu ve bahtınızı açık etsin inşAllah iyiki varsınız güzel insanlar ALLAH a emanet olun.

Avatar
Wiwa 2019-06-24 20:13:46

Geçmiş olsun başkanım yeni sezonda üstün başarı lar. Gazamız mübarek olsun .