banner388

İsmet Taşdemir: İyi Bir Takım Değiliz 

Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Başarı gelmeden, oyun gelmeden kendimizi Kaf dağında görürsek, bence herkes öyle görüyor, sadece camiamız değil, tüm Türkiye öyle görüyor. İyi bir takım olabiliriz. Kişilerden ve isimlerden kurulu iyi bir takımız ama şu anda iyi bir takım değiliz" dedi.

İsmet Taşdemir: İyi Bir Takım Değiliz 

Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Başarı gelmeden, oyun gelmeden kendimizi Kaf dağında görürsek, bence herkes öyle görüyor, sadece camiamız değil, tüm Türkiye öyle görüyor. İyi bir takım olabiliriz. Kişilerden ve isimlerden kurulu iyi bir takımız ama şu anda iyi bir takım değiliz" dedi.

02 Şubat 2019 Cumartesi 17:56
İsmet Taşdemir: İyi Bir Takım Değiliz 

Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, deplasmanda oynadıkları Sancaktepe Belediyespor maçını değerlendirdi. Maça iyi başladıklarını belirten İsmet Taşdemir, "Maçın şu anda yorumlanacak bir tarafı yok. İlk yarı birazcık daha derli toplu göründük. Yediğimiz golden sonra her şey değişti. Rakibin 10 kişi kalmasına rağmen yine biz de olumlu etki yaratmadı. Maçın genelinde kendi adıma iyi şeyler görmedim. Bazı gerçekler var. Bu gerçeklerle yüzleşmemiz gerekiyor. Biz yüzleştik, onlar da yüzleşecek. Doğruyu bulmamız gerekiyor. Bulduğumuz taktirde de en kısa sürede çalışarak, istediğimiz gibi takımı rayına sokmaya çalışacağız” dedi.

İYİ BİR TAKIM DEĞİLİZ 

Takımın ayaklarının yere basması gerektiğini belirten İsmet Taşdemir, “Türkiye kamuoyunda da, şehrimizde de, camiamızda da şuanda bizim takımımız Kaf Dağı’nda ama biz Kaf Dağı’nda değiliz. Bizim ayaklarımızın yere basması lazım. En büyük gerçek bu. Bu gerçeği hep beraber kabullenebilirsek ve o doğrultuda çalışabilirsek, biz yine Kaf Dağı’na çıkarız. Ama başarı gelmeden, oyun gelmeden kendimizi Kaf dağında görürsek, bence herkes öyle görüyor, sadece camiamız değil, tüm Türkiye öyle görüyor. İyi bir takım olabiliriz. Kişilerden ve isimlerden kurulu iyi bir takımız ama şu anda iyi bir takım değiliz. Onun için bizim önceliğimiz iyi bir takım olmak. Şu anda bireysel olarak iyiyiz ama takım değiliz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir KÖZ 2019-02-02 18:11:57

Sayın Taşdemir tespitiniz tam yerinde gerçekten iyi bir takım değiliz ilk defa Samsunsporumuzu canlı izleme fırsatı bulabildim sabaha kadar oynasak galibiyet gelmezdi fakat şunu da görün lütfen takımın orta sahası yok gibi defansta Aytaç çok çok ağır takım kanatları hiç yok gibi işiniz çok zor inşAllah bu sene 1. Lige çıkarız ama gerçekten iş zor demekki bu iş pahalı topcularla olmuyormuş Allah yardımcımız olsun

Avatar
Kavaklı 2019-02-02 21:03:28

İyi takım değildi de bu takım nasıl lig üçüncüsü ve nasıl Sarıyer ile Sakaryayı elinden kaçırdı. Bize enkaz devraldık edebiyatı yapma. Sen oynatamıyorsun

Misafir Avatar
DRY 2019-02-03 16:18:30 @Kavaklı

adam daha dün geldi ne anlatıuosun

Beğenmedim! (0)
Avatar
Cemalettin Özcan 2019-02-02 18:34:07

Yazık oldu Samsun spora, ama bir gerçek var biz galibiyeti hak edecek bir oyun oynamadik.Zaten bugüne kadar oynadığını z tum maçlarda nasıl iynadigimizi bir türlü anlayamadik.
İsmst hoca bu tanım rayına otutturur sa basarili oluruz yoksa hayal kırıklığı olur.
Yönetim e dozbdoylemeye gerek yok onlar elinden geleni yaptı. Sorun Takim oyunun da.

Avatar
Çetin GÜL 2019-02-02 19:28:28

Geçen hafta yazdığım yorumu paylaşmadınız hakaret yok küfür yok... Samsunsporun takım oyunu oynamadıgından bahsetmistim, herkes bireysel bir şeyler yapmaya çalışıyor . Genç ve yetenekli olmak yetmiyor takım oyunu oynamak gerekiyor ....

Avatar
isa karabaşoğlu 2019-02-02 20:36:06

Maalesef takım futbolcu çöplüğüne dönmüş bu kadar transfer ama faydalı olan hiç yok.Vakit kaybetmeden takıma katkı yapmayan futbolcular ismi ne olursa olsun kadro dışı bırakılmalı şimdi görüyoruzki taner taşkın bu takıma öyle futbolcular almışki inanılmaz bahattin daha top sürmesini bilmiyor bu sezon kaleciyle karşı karşıya kalıp topu ayağından açtığı için ziyan ettiği kaçıncı pozisyon ayıptır ya.Bahattin Erhan şentürk Muhammet beşir Erhan kartal Nuri terliksiz ishak doğan metincan cici bunlar bu takımda yeri olmayan oyuncular.Ayrıca Yılmaz çok umut vermiyor ikinci devrenin ilk 3 maçındaki kötü futbolu nedeniyle Samet çok ciddi uyarılmalı gerekirse aklı başına gelene kadar takıma alınmamalı

Misafir Avatar
FÇelik 2019-02-04 09:26:21 @isa karabaşoğlu

Ne kadar kolay söylemesi

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
hakan 2019-02-04 09:01:58 @isa karabaşoğlu

isa kardeş sen futbolu gözünle izlediğine emin misin ? nuri terliksiz ve erhan şentürk isimlerine neşter atıyosan sen futboldan bişey anlamıyosun demektir.

Beğenmedim! (0)
Avatar
avni 2019-02-03 13:01:59

Bence mevcut takımı bozmadan ikinci yarıya başlasaydık daha iyi olurdu..! Yeni gelenleride kademe kademe monte etmeliydik..! Yedigimiz gollerde hep Aytaç ın hataları vardı..! Birde bu kaleciden vazgeçin kaleyi dolduramıyor..Bence Erbaadan gelen ćocukta ısrar edilmeli..!

Avatar
Ramazan 2019-02-02 19:40:48

İnşallah üst lige çıkabiliriz samsun spora süper lig yakışır

Avatar
Burak 2019-02-02 22:56:15

Abdulkadir hariç başka transfere gerek yoktu.Aytac sulu acilen siperden kesilip şahin saraloğlu yerine gelmeli.ne orta saha var ne defans.ikili mücadelelerde ayakta duramıyoruz hep top kaybediyoruz.bunlar izlenip gerekli önlemler acilen alınmalı.hocaninda dediği gibi ortada takım denen bişey yok.