banner388

İrfan Buz İmzaya Geliyor! Pazartesi Samsun'da 

İsmet Taşdemir ile yollarını ayıran kırmızı beyazlı ekip daha önce prensipte anlaşma sağladığı İrfan Buz ile resmi sözleşme imzalayacak. Tecrübeli teknik adamın Pazartesi günü Samsun'da olacağı tahmin ediliyor. 

İrfan Buz İmzaya Geliyor! Pazartesi Samsun'da 

İsmet Taşdemir ile yollarını ayıran kırmızı beyazlı ekip daha önce prensipte anlaşma sağladığı İrfan Buz ile resmi sözleşme imzalayacak. Tecrübeli teknik adamın Pazartesi günü Samsun'da olacağı tahmin ediliyor. 

08 Haziran 2019 Cumartesi 23:50
İrfan Buz İmzaya Geliyor! Pazartesi Samsun'da 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un yeni teknik direktörü İrfan Buz'un Pazartesi günü Samsun'a gelerek resmi mukaveleye imza atması bekleniyor. İsmet Taşdemir ile yolların ayrılmasının ardından daha önce prensipte anlaşma sağlanan tecrübeli teknik adam İrfan Buz'un önündeki engelde kalkmış oldu. Yeni teknik direktörünün göreve başlamasının ardından kırmızı beyazlı ekipte hareketli günlerde start almış olacak. 

GERİ SAYIM BAŞLADI

Gönderilecek oyuncuların belirlenmesinin ardından dış transferde düğmeye basacak Samsunspor'un Temmuz'a kadar iç ve dış transferi sonlandırması planlanıyor. Bu noktada Genel Menajer Mustafa Aztopal ve teknik menajer Yücel Uyar Nuri Asan Tesisleri'ne adeta üs kurdu. Sabahtan gece geç saatlere kadar burada yeni sezon öncesi teorik olarak hazırlıklarını sürdüren Aztopal ve Uyar'ın teknik direktör Buz'u çalışmalar hakkında bilgilendireceği öğrenildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2019-06-09 09:17:58

Takıma Kaleden başlayarak her mevkiye Oyuncu alınmalı,Hizipcilik,Guruplaşma yapan bekleneni veremeyen kim varsa gönderilmeli alınacak Oyuncularda tam isabet olmalı bu Ligin çok çok üstünde paralar verilmemeli acele kararlar vererek oyuncu alınmamalı

Avatar
Kadir Sağlam 2019-06-09 10:15:44

İrfan Buz kesinmi ?Mehmet Altıparmak boşa çıktı.Mehmet Altıparmak daha başarılı İrfan Buzun Oyuncu diyalogları nasıl bilen varmı?

Avatar
Canik 55 2019-06-09 12:48:04

Hayırlısı olsun inşAllah. Geçen sezon bizim için kayıp bir sene demektir. Bir sene daha kaybetmeye ne taraftarın ne de Sayın Başkan İsmail Uyanık ve Yüksel Yıldırım'ın tahammülü yoktur. İlk on haftada ligi koparacak bir takım kurulmalı ve taraftarın içerideki her maçta tribünleri 30.000 kişiyle desteklemesi gerekiyor. Geçen sene 8 - 10 bin taraftara oynadı takım ama en çok eleştiriyi tribüne gelmeyenler yaptılar. Ne kadar garip değil mi?

Avatar
Vatandaş Ali Osman 2019-06-09 15:01:17

Taneri harcadınız. Bu takımı çıkarırdı o adam. İsmet işi tamamen hataydı. Tazminatını alıp gider. İrfan a 3 yıl sözleşme demişler. İrfan bu ligde Bi halt yapamaz. 2.5 yıllık maaşını tazminatla verip yollarsınız. Samsun daha zor çıkar oralardan.

Avatar
Veysel Sarı 2019-06-10 10:08:43

Mehmet Altıparmak boşta muhtemelen süper Ligden düşen takımlardan birine gider.İrfan Buza verilen imkanlar Mehmet Altıparmağa verilirse kesin Samsuna gelir.İrfan Buz bu Ligde başarılı olurmu çok emin değiliz.