banner388

İpekoğlu hesap soracak 

Form düşüklüklerinin sebepleri konusunda Ayite ve Chibuike ile konuşacak olan teknik direktör Engin İpekoğlu’nun bu konuda yönetime sunacağı rapor her iki oyuncunun takımdaki geleceğine de ışık tutacak.

İpekoğlu hesap soracak 

Form düşüklüklerinin sebepleri konusunda Ayite ve Chibuike ile konuşacak olan teknik direktör Engin İpekoğlu’nun bu konuda yönetime sunacağı rapor her iki oyuncunun takımdaki geleceğine de ışık tutacak.

21 Şubat 2018 Çarşamba 10:46
İpekoğlu hesap soracak 

Samsunspor Haber  - Samsunspor teknik direktörü Engin İpekoğlu, Ankaragücü karşılaşmasında ki kötü performansları nedeniyle eleştiri oklarına hedef olan Jonathan Ayite ve Chibuike ile bugün özel bir görüşme yapacak. Form düşüklüklerinin sebepleri konusunda oyuncularıyla konuşacak olan teknik direktör Engin İpekoğlu’nun bu konuda yönetime sunacağı rapor her iki oyuncunun takımdaki geleceğine de ışık tutacak. 

AYİTE VE CHİBUİKE 23 HAFTADA NELER YAPTI?

 
Jonathan Ayite şu ana kadar 16 maçta forma giydi. Bin 59 dakika sahada kalan Fildişi Sahili oyuncu, bu sürede sadece 2 gol atabildi. Kırmızı beyazlı ekipte performansıyla eleştirilen isim olan John Chibuike ise şu ana kadar 19 karşılaşmada forma giydi. Bu sürede takımı adına sadece 3 gol atabilen Nijeryalı oyuncu, bin 322 dakika sahada kalabildi.
 
Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 22.02.2018 10:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ERDUMAN ÖZKAN 2018-02-21 15:18:18

SAMARASDAN ÖRNEK ALSINLAR ADAM NE PARADA NEDE YEDEK KULÜBESİNDE OTURMAKTAN GOCUNMADI ADAM ÇIKTI FUTBOLUNU OYNUYOR VE TAKIMIN DEGISMEZI OLDU DIYER YABANCILAR YEDEK KULÜBESİNDE OTURUYORUZ DIYE KAPRIS YAPIYOR KIMSE SAMSUNSPORDAN ÜSTÜN DEYIL HERKES YERINI BILECEK OZAMAN CIKACAN ADAM GİBİ TOPUNU OYNAYACAKSIN OZAMAN GEREKEN CEZAYI VERECEKSIN BURASI BABA OCAĞI DEĞIL SAMSUNSPOR O FORMAYA SAYGI DUYACAKSINIZ EN BÜYÜK SAMSUNSPOR

Avatar
aykutsoner.55 2018-02-22 12:58:42

ANGAN'ı da unutmayın.Angan,Chibuike ve Ayite takımın bu halde olmalarına sebeptir.

Avatar
smsn 2018-02-21 11:29:31

chubike bilerek oynamıyor

Avatar
Cemalettin Oz an 2018-02-21 12:09:47

Ayite hocamıza za göre iyi olmayabilir ama bize gore Ayite çok kaliteli bir oyuncudur.Sıkıntı 20-35 dakika oynamasıdır. Ayite gibi bir futbolcun varsa 90 dakika sans vereceksin hocam.
Muhammed Beşir inedrn oynatiyorsun ki?Başındaki çıkan haberlere gire futbolcuyu kadroya aliyorsun hocam. Muhammed Ayitenin eline su dokemez. Dar kadro diyorsun Ayite,Gökay Angan gibi futbolcular yedek bu nasıl iştir?