banner388

İlyas Kubilay Yavuz: Adaleti sağlamak için sahada olacağız 

Verilmeyen penaltılarından dolayı maçın hakemine büyük tepki gösteren kırmızı beyazlı oyuncu, mesajında şunları yazdı;   "Allah haksızlığı yarına bırakır ama yanına bırakmaz” dedi. 

İlyas Kubilay Yavuz: Adaleti sağlamak için sahada olacağız 

Verilmeyen penaltılarından dolayı maçın hakemine büyük tepki gösteren kırmızı beyazlı oyuncu, mesajında şunları yazdı;   "Allah haksızlığı yarına bırakır ama yanına bırakmaz” dedi. 

10 Mayıs 2019 Cuma 10:13
İlyas Kubilay Yavuz: Adaleti sağlamak için sahada olacağız 

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor’un atom karıncası İlyas Kubilay Yavuz, Sakaryaspor ile dün akşam oynanan play off çeyrek final maçının ardından kendisine ait instagram hesabından zorlu müsabakayla ilgili çok önemli bir mesaj yayınladı. Maç içinde takım halinde uğradıkları haksızlıkları dile getiren kırmızı beyazlı oyuncu, hakemin haklarını gasp ettiğini iddia etti.  

ALLAH’A HAVALE EDİYORUZ

Verilmeyen penaltılarından dolayı maçın hakemine büyük tepki gösteren kırmızı beyazlı oyuncu, mesajında şunları yazdı;   "Allah haksızlığı yarına bırakır ama yanına bırakmaz. Pazartesi günü bütün benliğimizle adaleti sağlamak için sahada olacağız. Her şeye rağmen desteğe devam Samsunspor”.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2019-05-10 11:48:41

Bırak bu işleri kardeş..Sakaryaspor defansı sana top göstertmedi be;'Ne yapalım elimizden gelen budur' demek yerine, yok hakeme taktır yok zemine yok şuna buna.ben şunu bilirim.Mazeret en büyük yalandır. Yok haksızlıktı falan. Sen önce aczini bigörecen .Bu gerçeğini haykıracaksın.İşte bunlar olmayınca işi ALLAH'a havale etmeler falan.Bırakın bu işleri.

Avatar
sakaryalı 2019-05-10 10:54:54

O pozisyon kesinlikle penaltı idi. Ancak bu kadar yaygara çıkaran bir sporcunun kendi takımı tarafından yapılan ve verilmeyen penaltıyıda konuşması gerekir mi? gerekmez. çünkü önce karakter gerekir :)

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-05-10 12:06:37

Keşke Samsun spor da senin gibi bir futbolcumuz daha olabilseydi.

Avatar
Serkan YILMAZ 2019-05-10 17:35:15

İlyas kardeşim madem haktan hukuktan bahsediyorsun, senin pozisyonun hemen öncesinde rakibin kaptanı Ferhatı bizden 2 kişi indirdi. Faulün hemde babasıydı. Maç özetlerini izle hak vereceksin. Asıl penaltı verilip atsaydık o zaman haksızlık olurdu..

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-05-11 13:54:28

İLYAS FUTBOLCUNUN KRALIDIR. SAKARYAYI ÇOK RAHAT GEÇERİZ. İLYAS SAMSUNSPOR TARİHİNE DAMGA VURDU..

Avatar
Veysel Sarı 2019-05-10 16:01:30

Sezon sonuna kadar hep birlikte takım ruhu ile mücadele etmeyek buralara geldik.Sakaryada ne oynadınız her maçta olduğu gibi vasat altı oynayıp Sakaryada avantajlı bir skor bile alamadınız.Samsunda bu ruhla bu anlayışla bu beceriksizlikle Sakaryayı yenemezsiniz Sakarya buradan istediğini alır gider Zaten Hakemlerde Samsunun çıkmasını istemiyorlar.Tuzla Manısa maçında Hakemler Tuzlayı nasıl nasıl engelledi bu konuşulmuyor.Sakarya Samsuna yanında istediği Hakem lerle geliyor.Bakın hep beraber göreceğiz.

Avatar
55Samsun 2019-05-10 18:29:34

Pts maça hangi hakem atanacak çok merak ediyorum çook

Avatar
Emre 2019-05-12 13:44:00

İlyas maç boyunca ne yaptın kardeşim gezindin durdun madem adaletten bahsediceksin penaltı pozisyonu oncesi sakarya takımının kaptanı net olarak faule maruz kalıyor. Bunu da gormen lazım!