banner388

Hüseyin Eroğlu: “Fenerbahçe’nin net anlamda pozisyonu yoktu”

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Fenerbahçe’nin net anlamda pozisyonu olmamasına rağmen maçtan mağlup ayrıldıklarını söyledi.

Hüseyin Eroğlu: “Fenerbahçe’nin net anlamda pozisyonu yoktu”

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Fenerbahçe’nin net anlamda pozisyonu olmamasına rağmen maçtan mağlup ayrıldıklarını söyledi.

22 Ağustos 2023 Salı 00:41

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında kendi sahalarında oynadıkları Fenerbahçe maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getiren Hüseyin Eroğlu, maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu ifade eden Hüseyin Eroğlu, “11 yıl sonra kendi sahamızdaki ilk maçımız Fenerbahçe’ydi. Kazanamadığımız için üzgünüz. İlk yarı rakibin etkili oyuncuların bağlantılarını kesmek istedik. Geçiş hücumlarında da skor bulmak istedik. Taktiksel çalışmalarımız bölüm bölüm tuttu. İlk yarı birkaç pozisyon kaçırdık. Topa sahip olduğumuz bölümü biraz daha arttırabilseydik, sıkıntı yaşatacaktık. 2. yarıda fazla yaslandık ve kenardan gelen bir topla golü yedik. Maçın genelinde savunma anlamında iyi durduk. Rakibin net anlamda pozisyonu yoktu. Kenar ortalarıyla etkili olmaya çalıştılar. Golü yiyince maçı kaybettik. Taraftarımız yıllar sonra bizle birlikteydi. Süreç devam ediyor. Yakın zamanda transfer yapıp, alternatifli bir kadro oluşturmak istiyoruz. Yeni oyuncuların takıma adapte olmasıyla daha güçlü bir takım olacağız” dedi.

Transfer sürecine de değinen Eroğlu, “15 Eylül’e kadar transfer devam ediyor. Çıkarken kaptırdığımız toplar nedeniyle savunmada kaldık. İleri çıkmak istedik ama gömülü kaldık. Çıkmak isterken kaptırdığımız topla da golü yemiş olduk. Transfer planlarımızı yaptık. Şu anda lig başladı. Her teknik adam tam kadro sezona başlamak ister. Bundan sonraki süreçte hızlı bir şekilde ihtiyacımız olan transferi sonuçlandıracağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatan Daş 2023-08-22 08:28:29

Pozisyonu yoktu ama golleri vardı, nasıl oluyorsa...

Avatar
takipci 2023-08-22 10:40:33

bu maç ekster kayıp bir maç değil rakip fener bir puan bile başarıldı yanlız hüseyin hoca takım dizilişinde ya bir hata var yada sen öyle oynatıyorsun üçlü defans yapıyorsun orta sahada bazen iki kişi kalıyor. birde bazı futbolcuları şımartmışşsın muhammet gibi onun bu takımıda oynaması için bir 5 senesi var

Avatar
Dede 2023-08-22 13:15:42

Fener hakkı ile aldı adamlar hiç kendilerini sıkmadan oynadı. Biz iki uzun top başka bir şey yok. Fener hakkı ile aldı desen ir şeymi kaybedersin. Arada çok fark var dzeko kaçırması maç ilk yarıda biterdi.

Avatar
55 2023-08-22 09:52:51

SamsunSpor çok güzel oynadı kimse kimseyi suçlamasın, fener gibi oturmuş bir oyuncu kadrosu var , ama SamsunSpor kendini gösterdi ilk 10 da yer alır bu net.

Avatar
Aliosman 2023-08-22 23:49:14

Hoca efendi,cengiz in üzerine bir oyuncu gitseydi o ortayı yapamazdı,bunu konuş,bunu gör.defans hepsi geriye kaçtı.rakibe rahat pozisyon vermeyeceksin.buna çalışın,oyuncularına da söyle.

Avatar
Cemalettin Özcan 2023-08-24 14:18:33

Huseyin hoca süz maç başlamadan mağlubiyeti kabullenmiş bir tavır sergilediniz böyle olunca Futbolcularda strese girdi ve geri yaslanarak oyun oynadık.
Maglubiyet kacinilmazdi. Pozisyon vermedin de goller nereden oldu?Karambolde olmadığına gire
Feberbahceyi bu kadar büyütürsen maç falan kazanamazsın. Super lig suze ağır geliyor sn.hocam,inşAllah ben yanılırım.
Tavsiyemiz Başkana super ligde kalacak adamlar alır da bizler de rahat naclsr izleyelim.

Avatar
sami 2023-08-24 19:56:38

normal sonuç

Avatar
doğrusu 2023-08-25 13:57:01

güzel tespit