banner388

Hikmet Karaman heyecanlandırdı ....

İsmi Yılport Samsunspor teknik direktörlüğü ile anılan Hikmet Karaman'dan kırmızı beyazlı ekibin sosyal medya hesabını takibe alması taraftarlar arasında büyük heyecana neden oldu. 

Hikmet Karaman heyecanlandırdı ....

İsmi Yılport Samsunspor teknik direktörlüğü ile anılan Hikmet Karaman'dan kırmızı beyazlı ekibin sosyal medya hesabını takibe alması taraftarlar arasında büyük heyecana neden oldu. 

06 Haziran 2021 Pazar 17:04
Hikmet Karaman heyecanlandırdı ....

Samsunspor Haber - Teknik direktör Hikmet Karaman'ın, sosyal medya hesabından Yılport Samsunspor'un resmi sosyal medya hesabını takip etmesi 'Hikmet Hoca Samsunspor'a mı geliyor' sorusunuda beraberinde getirdi. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım, Tolunay Kafkas ve Hikmet Karaman ikilisinden birisiyle önümüzdeki günlerde sözleşme imzalaması bekleniyor. Samsunsporlu taraftarlar, özellikle Hikmet Hoca'nın sosyal medya hesaplarını takibe alırken; tecrübeli teknik adama da özelden mesajlar yazmaya devam ediyor. 

SON KARAR YILDIRIM'DA 

Bakalım Samsunspor'un yeni sezonda teknik patronu kim olacak. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım ve kurmaylarının en geç bu hafta sonuna kadar takımın yeni teknik direktörünü kamuoyuna açıklaması tahmin ediliyor. Kırmızı beyazlı taraftarlar ise takımın başında Hikmet Karaman'ı görmek istiyor gibi görünüyor. Bu konuda her zaman olduğu gibi nihai kararı Başkan Yüksel Yıldırım verecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CANAN 2021-06-06 18:14:23

hikmet karaman heyacanlı iddialı hoca ama...en önemli konu sürekli kuyumuzu kazmaya çalışan malum içimizdeki irlandalılara karşı tolunay kafkas ismi federasyondaki etkili görevleri nedeniyle bir caydırıcı isim olabilir mi ecaba???yoğusam ikisini de alsak para bol piliyiruk ulaaaaa...

Avatar
kadir 2021-06-06 19:25:09

hikmet karamanda tolunayda yetersiz

Avatar
Cemalettin Ozcan 2021-06-06 21:10:51

Karaman tam bir şovmen

Avatar
SAMSUNSPORLU 2021-06-07 00:57:50

İnşAllah tolunay kafkas denilen adamı takımın başına getirmek gibi bir hata yapmaz yüksel yıldırım. Çok kısa bir kulüp geçmişi var ve en ufak bir başarısı yok zaten bu yüzden hiç bir takımdan teklif almıyordu. İşsiz kalınca Şenol güneşin torpiliyle ümit milli takımını çalıştırıyordu.

Avatar
Aprin 2021-06-07 19:53:10

Ertuğrul hoca gitti her şey bitti seneye çıkmaya değil düşmemeye hazırlanın vesselam.

Avatar
Özgür 2021-06-08 08:23:33

Butakıma Okan buruk getirilmeli bence samsunsporumuza yakışır