banner388

Heyecanlı bekleyiş son buluyor!

Taraftarların merakla beklediği, Samsunspor - Sivasspor maçı bu akşam 4 eylül stadında yapılacak. Kıran kırana bir mücadele!

Heyecanlı bekleyiş son buluyor!

Taraftarların merakla beklediği, Samsunspor - Sivasspor maçı bu akşam 4 eylül stadında yapılacak. Kıran kırana bir mücadele!

13 Ağustos 2023 Pazar 16:55
Heyecanlı bekleyiş son buluyor!

Samsunspor, tam 11 yıl aradan sonra Türkiye Süper Ligine yükseldi ve ilk maçı büyük bir merakla bekleniyor. Bugün Sivasspor ile karşı karşıya gelecekleri mücadele, futbolseverlerin gözlerini ekrana kilitleyecek.

BU AKŞAM 19:15’TE!

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında, Yılport Samsunspor, bu akşam deplasmanda Sivasspor'a meydan okuyacak. Heyecan dolu dakikaları yaşamak isteyenler için maç saati 19.15 olarak belirlendi ve Sivas 4 Eylül Stadı'nın tribünleri, taraftarların coşkusunu yansıtacak.

KIRAN KIRANA BİR MÜCADELE OLACAK!

Samsunspor, Sivasspor ile kıran kırana bir mücadeleye 19. kez çıkacak. İki takım arasındaki bu rekabet dolu geçmiş, maça ayrı bir renk katacak ve taraftarların yüreklerini ayrıca heyecanlandıracak.

Bu kritik maçın heyecanını canlı olarak yaşamak isteyen futbolseverler için müjdeli haber geldi! Sivasspor - Samsunspor maçı, beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak. Evden veya herhangi bir mekandan maçı takip etmek isteyenler için bu fırsat, kaçırılmayacak bir deneyim sunuyor.

HAKEM MURAT ERDOĞAN OLACAK

Karşılaşmanın hakemi ise TFF tarafından Murat Erdoğan olarak belirlendi. Bu deneyimli hakem, sahada adil bir oyunun hakim olmasını sağlamak için görev yapacak.

HEYECAN DORUKTA!

Samsunspor'un Süper Lig dönüşü, futbolseverleri ve takım taraftarlarını bir araya getirerek büyük bir coşkuya sebep oluyor. Sivas'ta oynanacak bu önemli maç, sporseverlerin heyecanını doruk noktaya taşıyacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.