banner388
banner390
banner410
banner408

Hekimoğlu maçında  kulübüde kim olacak? Ertuğrul Sağlam mı Recep Boyar mı ? 

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile devam eden görüşmelerden şu ana kadar net bir sonuç alamayan kırmızı Samsunspor yönetimi, Trabzon Hekimoğlu maçına antrenör Recep Sermet Boyar ile çıkma kararı aldı. 

banner269

Hekimoğlu maçında  kulübüde kim olacak? Ertuğrul Sağlam mı Recep Boyar mı ? 

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile devam eden görüşmelerden şu ana kadar net bir sonuç alamayan kırmızı Samsunspor yönetimi, Trabzon Hekimoğlu maçına antrenör Recep Sermet Boyar ile çıkma kararı aldı. 

14 Kasım 2019 Perşembe 17:38
Hekimoğlu maçında  kulübüde kim olacak? Ertuğrul Sağlam mı Recep Boyar mı ? 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörünü arıyor. Ligde şampiyonluk iddiasını ilerleyen haftalara taşımak isteyen kırmızı beyazlı ekip, bir yandan pazar günü Trabzon deplasmanında oynayacağı Hekimoğlu maçı hazırlıklarını sürdürürken; bir yandan da teknik direktör konusunda hummalı bir çalışma içinde. Genel Menajer Mustafa Aztopal, Ertuğrul Sağlam ile görüşmelerin devam ettiğini ancak atılan somut bir adımın olmadığını söyledi. 

TFF'DEN ÖZEL İZİN ALINDI

Kulüp Başkanı İsmail Uyanık'ın sürpriz görevi bırakma kararının teknik direktör konusunda işlerin yavaşlamasına yol açtığını dile getiren Genel Menajer Aztopal, "Pazar gününe çok az bir zaman kaldı. Ve biz teknik direktör konusunda hala görüşmelerimize devam ediyoruz. Şu anda Ertuğrul Hoca ile anlaştık diyemem. Bunun için bizlerde federasyon ile temasa geçtik ve pazar günü oynayacağımız Hekimoğlu maçı için Recep Sermet Boyar hocamız için özel izin aldık" dedi. 

RECEP HOCA ÇALIŞTIRDI

Pazar günü oynanacak Trabzon Hekimoğlu karşılaşmasında kırmızı beyazlı ekibin kulübende yine Recep Sermet Boyar olacak. Kupa maçı dahil şu ana kadar takımın başında 3 maça çıkan genç antrenörün hiç yenilgisi bulunmuyor. Bugün yapılan antrenmanda antrenör Recep Sermet Boyar yönetiminde yapıldı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MCP 2019-11-14 18:28:38

Samsunspor'a gelememek için bu kadar diretiyorsa bırakın gelmesin.
Getirin Erhan Altın'ı o bu işin üstesinden çok daha iyi gelir.
Kimse Samsunspor'dan büyük değildir!
Uyanık gitmiş ötesi var mı...

Avatar
Samsun55 2019-11-14 19:44:46

Recep Hoca olması en doğrusu. Ve aslında maliyet yüklemeden Recep hocamızla devam etmeliyiz.

Misafir Avatar
mümin 2019-11-15 11:37:20 @Samsun55

lisansı yeterli değil kardeşim

Beğenmedim! (0)
Avatar
Adil Saka 2019-11-14 22:37:52

Erhan Altın,Taner Taşkın,Ercüment Çoşkundere Tazminatı olmayan Takımıbir üst Lige çıkarırsa para talep edecek Hocalar bunlar.Ertuğrul çok paracı olmus.Zaten hiç bir kulupten teklif alamıyor pili bitmiş hoca ısrar etmeyelim.

Avatar
Metin55 2019-11-14 22:30:38

Adam gelmek istemiyor neden zorluyorsunuz.Ertuğrul Samsunsporlu olsaydı hiç bir şart öne sürmezdi.Bırakın gelmesin.Ercüment Coşkundereyi getirin bu Ligi bilen hoca olmuyorsa Hiç para talep etmeyen Taner Taşkını getirin yarım kalan işi bitisin.Samsun direk çıkamayacak Playofdan garanti çıkacak Takımdan 4-5 oyuncuyu gönderin yerlerine aynı sayıda oyuncu alalım.Erkan Zengin,Burak Çalık gibi oyuncular.

Avatar
Ercan 55 2019-11-14 22:43:44

Ertuğrul salamdan başka teknik direktör yokmuya.bu adamın SAMSUN SPORA hiçbir faydası olmadıki.recep hocada iyi bir tempo yakaladı işi götürür. erkan zenginide getirdimi iş tamamdır. Bu ertuğrul sağlam muhabbeti nedirya geldi gelecek yolda imzayı atacak yeterda boş muhabbet. Bide başkan yüksel yıldırım madem öyle destekleyelim yeni başkanımızı.ismail başkanımız bizi çok şaşırttı istifasıla.onuda taraftar olarak bi samsunlu olarak çok seviyoruz.kayyum yönetimini unutmayalım arkadaşlar. Mevzu SAMSUN SPOR HER zaman yanında olalım.inşAllah hayırlısı olur.sayın yüksel yıldırıma başarılar SAMSUN SPORUMUZU hak ettiği yere getirir inşAllah.

Avatar
Yusuf Yayla 2019-11-14 18:41:31

Ertuğrul Sağlam olmayacak bir dua

Avatar
Erkan 2019-11-14 21:15:25

Bence Ertuğrul Sağlam kendisine güvenmiyor. Messi, Ronaldo falan filan gelirse yani başarı %1000 garanti olursa o zaman gelir.

Avatar
Kenan zoroğlu 2019-11-14 20:50:39

3 milyon auro istiyor beyzadem Ertuğrul bey