banner388

Hasan Kılıç Antalya'ya gidiyor 

Samsunspor Genel Kaptanı Cenk İşler, "Hasan Kılıç bizim oyuncumuz, o da diğer takım arkadaşları gibi yarın devre arası hazırlık kampına katılmak üzere Antalya'da olacak" dedi. 

Hasan Kılıç Antalya'ya gidiyor 

Samsunspor Genel Kaptanı Cenk İşler, "Hasan Kılıç bizim oyuncumuz, o da diğer takım arkadaşları gibi yarın devre arası hazırlık kampına katılmak üzere Antalya'da olacak" dedi. 

03 Ocak 2022 Pazartesi 16:19
Hasan Kılıç Antalya'ya gidiyor 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Hasan Kılıç sevinci yaşanıyor. Sezon başında büyük umutlarla kırmızı beyazlı ekibe transfer olan ancak; sezon içinde yaşanan bazı olaylar nedeniyle takımdan ayrılmak istediğini önce teknik direktör Fuat Çapa sonrasında da yönetime bildiren Hasan Kılıç, Başkan Yüksel Yıldırım'nı devreye girmesiyle bu kararından vazgeçti. Konuyla ilgili olarak Genel Kaptan Cenk İşler, Halk Gazetesi'nden Davut Aktaş'a şunları söyledi;  Hasan Kılıç Başkanımız Yüksel Yıldırım ile İstanbul’da bir araya geldi. Yapılan bu görüşmede olumlu dönüşler aldık. Sonuçta Hasan bizim oyuncumuz. O da diğer takım arkadaşları gibi ayın yarın bizimle birlikte Antalya kampına katılacak” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemer 2022-01-03 16:28:44

Problem çıkarıp takımın ritmini bozacak, ağrılığını koyarak Hasan gibi oynamayacaksa defolsun gitsin. Biz Hasan'ın seviyoruz başka birine dönüşmüş kişiyi değil.

Avatar
Ertuğrul 2022-01-03 18:53:03

Kalması faydalı olur, Hasan ciddi ve karakteri düzgün bir futbolcu. Haydi Samsunspor süper lig' e

Avatar
Zekai 2022-01-03 19:34:09

Yolu açık olsun. Kim bilir bi sebebi vardır. Önemli olan bizim şimdi iyi transfer yapmamız lazım. Sonuçta çıkmak için oynuyoruz. Lisansı elinde olan 34 yaşındaki sakat topçuları değil. Başkan kesenin ağzını açması lazım. Bedavaya çıkılmaz.

Avatar
Kemal T. 2022-01-03 20:10:23

Keöer çok haklısın biz Hasan geliyor deinince Samsunspor'u direkt 1.sırada rakiplerini ezecek gümbür gümbür şampiyon olacağız diye hayal kurmaya başladık. Hasan bize bu hayali kurdurdu ama bu hayalimizi de yine Hasan yıktı o yüzden hayal kırıklığımız büyük oldu. İnşAllah gerçek Hasan geri döner.

Avatar
Taraftar55 2022-01-04 07:58:32

Her ne olursa olsun HASAN KILIÇ bizim kaptanımız ve bizde kalacak. Beğenmeyenler Çekip Gitsinler.
HASAN KILIÇ futbolu samsunspor'da bırakacak.
Beğenmeyenlerini size yazık.

Avatar
sen 2022-01-04 08:42:04

Hasan Kılıç Samsunlu Samsunsporlu Hasan Kılıç ise sorun yok

Avatar
samsunsporlu 2022-01-04 10:38:00

hasan kardeşim olur böyle sıkıntılar sen aslanlar gibi oyununa bak bu samsunspor taraftarı seni seviyoruz 3 -5 kişi çıkabilir onlarıda oyununla ez ALLAH korusun