banner388

Hasan Kılıç'tan veda mesajı... KALBİM HER ZAMAN SİZLERLE 

Samsunspor'da Hasan Kılıç ile yollar ayrıldı. Tecrübeli orta saha Samsun'dan ayrılırken camiaya duygu dolu bir veda mesajı bıraktı. 

Hasan Kılıç'tan veda mesajı... KALBİM HER ZAMAN SİZLERLE 

Samsunspor'da Hasan Kılıç ile yollar ayrıldı. Tecrübeli orta saha Samsun'dan ayrılırken camiaya duygu dolu bir veda mesajı bıraktı. 

02 Eylül 2022 Cuma 10:11
Hasan Kılıç'tan veda mesajı... KALBİM HER ZAMAN SİZLERLE 

Samsunspor Haber - Samsunspor'a geldiği andan itibaren bir türlü kendini takıma konsantre edemeyen ve beklenen performansından çok uzak olan Hasan Kılıç'ta beklenen son yaşandı. Kırmızı beyazlı ekibin büyük beklentiler içinde olduğu orta saha oyuncunun sözleşmesi karşılıklı anlaşma yoluyla feshedildi. Hasan da giderken camiaya duygu dolu bir mesaj bıraktı. İşte Hasan Kılıç'ın kendi kaleminden yazmış olduğu o veda mesajı; 

EN DOĞRU KARARI VERDİM

"Ayrılık her iki taraf içinde daha doğru karar diye düşünüyorum. Samsun'u Samsunspor'u çok seviyorum. Şampiyonluk yaşamak için geldim ama elimde olmayan sebeplerden dolayı şu an için mümkün değil. Çok üzgünüm. Samsunspor'a şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Kalbim her zaman sizlerle. Sayın Başkan Yüksel Yıldırım'a taraftarlarımıza. takım arkadaşlarıma ve kulüp personeline destekleri için sonsuz teşekkürler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2022-09-02 11:30:28

Elimde olmayan sebeplerden nedir acaba?
O sebepleri aciklasaydi çok iyi olurdu.Simdi aklımızda soru usaretleri var?

Avatar
vatandaş 2022-09-02 13:16:31

NİYE DURMADAN GELİP GELİP GİDİYORBU ADAM SEBEBİNİ BİLEN VARMI.
BAŞKA TAKIMDADA 55 NUMARA GİYİP SAMSUN DİYOR DURMADAN.

Avatar
Yusuf uzun 2022-09-02 13:27:01

Kalbiniz samsunda olsaydı bir yararır olurdu
Hiç bir fayda yok zararın oldu hep hasta sakat aldığın paraları hakkını vermedinmi seni de samsun adam etti senin oyuncuya ihtiyacımız yok işine bak

Avatar
HFÖ 2022-09-02 17:40:05

He he yersen!

Avatar
ALAÇAM 2022-09-03 09:49:56

kişiliği insanlığı samsuna olan sevgisine sözümüz yok. ama adanademirspor da ki oyununun yarısını oynamadı. yasin in gitmesine sebep oldu. gecen sezon devre arasında gitmesi tam isabetti. gecen sezon bi ara yasin gençleri etrafında topladı cihan soner yunus berk ali ve samsunspor o haftalar güzel oynamıştı. ne zaman ki hasan çıktı ortaya yasini de küstürdü. takıma faydası olmadı ama zararı çok oldu. ahmet sagat her zaman ilk 11 başlamalı lauradan çok çok iyi hareketli. lauro bekliyor ayagına geleni atıyor.

Avatar
Gurbet55 2022-09-03 19:24:50

Gideceği belli idi. Boşuna 55 numarayı ve kaptanlığı bırakmadı.