banner388

Hasan Kılıç'tan DOBRA açıklamalar 

BB.Erzurumspor maçı öncesi takımın yıldız oyuncusu Hasan Kılıç dobra açıklamalarda bulundu. Kendisiyle ilgili öz eleştirilerde bulunan deneyimli futbolcu, özellikle taraftarlara da mesaj yolladı. 

Hasan Kılıç'tan DOBRA açıklamalar 

BB.Erzurumspor maçı öncesi takımın yıldız oyuncusu Hasan Kılıç dobra açıklamalarda bulundu. Kendisiyle ilgili öz eleştirilerde bulunan deneyimli futbolcu, özellikle taraftarlara da mesaj yolladı. 

15 Mart 2022 Salı 12:33
Hasan Kılıç'tan DOBRA açıklamalar 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un yıldız oyuncusu Hasan Kılıç, Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanından galibiyetle dönmeleri durumunda play off grubunun içinde yer alacaklarına inandığını söyledi. Bugünkü antrenman öncesinde basın mensuplarıyla sohbet eden kırmızı beyazlı ekibin başarılı ismi Hasan Kılıç, hem kendisinin hem de takımın Süper Lig hedefiyle alakalı camiaya çok önemli mesajlar verdi. İşte Hasan Kılıç'ın söyledikleri; 

PLAY OFF'A  KALIRSAK LİGE ÇIKARIZ

"Play off hedefimizde en yakın rakibimizi BB. Erzurumspor olarak görüyoruz. Aramızda 5 puan var ve bizim bir maçımız eksik. İnşallah bu zorlu deplasmandan galibiyetle döneceğiz. Kazandığımızda play offlara kesin kalacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımıza sesleniyorum; bizim arkamızda olsunlar, bizim karşımızda olmasınlar. Sezon sonuna kadar da sabretsinler Sezonu ilk 6 da tamamladığımızda Samsunspor Süper Lig'e çıkacak en güçlü adaydır. İnşallah biz de takım olarak daha iyi çalışıp play off'a ulaşıp hedefe ulaşacağız. 

SAÇ BAŞ YOLDURDUM FARKINDAYIM 

Daha çok gol atabilirdim ama oyunsal anlamda kesinlikle kötü olduğumu düşünmüyorum  Yine söylüyorum saç baş yolduracak pozisyonlar kaçırdım. Ama bunu kimse bilerek yapmaz bundan sonra gollerimle takımıma katkı sağlamak istiyorum. Bunun için de elimden geleni yapacağım. Taraftardan etkilenmiyorum dersem yalan söylemiş olurum.

TRİBÜNLERDEN OLUMSUZ ETKİLENİYORUM 

Maç başlıyor daha 10'ncu dakika, 20.dakika skorda hiç bir şey yok 1-1 veya 2-2 berabere gidiyoruz ama böyle bir anda tribünlerde negatiflik oluyor. Bu durumu yaşamamalıyız. Taraftarımız bizim arkamızda durmalı. Eğer taraftarımız bizimle olursa bizim takımımız çok kaliteli bir takım. Sağ olsun hocamız Fuat Çapa da çok kaliteli bir insan. Herkese inanılmaz sahip çıkıyor Hele hele bana babalık yapıyor. Yeniden söylüyorum bu takım sezon sonunda Süper Lig hedefine ulaşacaktır. Yeter ki taraftarımız arkamızda dursun".

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ercan55 2022-03-15 13:44:17

Hasan kardeşim geçin bunları be bu sezon bize geldin senden gerçekten beklentimiz çok çoktu. Ama bizi yanılttın. SAMSUN SPOR keşke süper lige çıksada yine yanılayım ama çok zor bu top oynamaya çalışan zaatlarla. Teknik analizi yapmasını bilmeyen hocayla. Olmayan orta saha ve en önemlisi defansla. Adamlar bak 58 puandalar siz lig bitti daha 39 puanda kaldınız. Bu futbollamı bu ne yaptığınızı bilmediğiniz oyunlamı süper lige çıkmayı düşünüyorsunuz.takımda top oynayan kişiler belli.nurullah,fofana,tomane,bazen havanda olursan sen,bazen de bencil yasin arkadaşımız.yasin arkadaşımız birkaç hafta üst üste goller attıya şımardı hep ben atayım istiyor kendisini düşünüyor takımı yada diğer arkadaşını değil. Onun yüzündende takım bu halde kaçtane pozisyona girdi arkadaşı bomboş pas vermedi.onada yazıklar olsun.takımda en güvenilir kişiler nurullah,fofana,tomane bide iyi olursa sensin kardeşim sende bunun farkındasın.inşAllah iyi olursunuzda SAMSUN SPORumuz olması gereken yerde olur. ALLAH yolunuzu bahtınızı açık etsin inşAllah ALLAH a emanet olun.

Avatar
ÇETİN 2022-03-15 13:38:48

Takıma katkısı bu oyuncunun varmı..????? Bence yok.. sadece ismi var..

Avatar
nihatşahinyozgat 2022-03-16 14:53:34

senokadarpozizyonukaçırondansonrakaçırmakistememböylebirdünyayokhasanpozizyonagirdinmiatacaksınseninaçıklamanakargalarbilegülerharamolsunbaşkansankikendiparasınıhibeediyorsamsunsporasamsunsporubitirdinizAllahakılfikirversinyönetimede