banner388

Hasan Kılıç ikna olmuyor... Takımda ki geleceği ne olacak?

Kırmızı beyazlı ekipte mutsuz olduğu için ayrılmak istediği bilinen Hasan Kılıç'ın takımda kalıp kalmayacağı şu ana kadar netleşmedi. 

Hasan Kılıç ikna olmuyor... Takımda ki geleceği ne olacak?

Kırmızı beyazlı ekipte mutsuz olduğu için ayrılmak istediği bilinen Hasan Kılıç'ın takımda kalıp kalmayacağı şu ana kadar netleşmedi. 

27 Aralık 2021 Pazartesi 12:58
Hasan Kılıç ikna olmuyor... Takımda ki geleceği ne olacak?

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Hasan Kılıç bilmecesi sürüyor. Sezon başından bu yana yaşadığı özel problemleri nedeniyle bir türlü bekleneni veremeyen Hasan Kılıç'ın takımdan ayrılmak istediğini yönetime söylemesinin ardından bu oyuncuyu takımda tutabilmek için adeta seferberlik başlatıldı. Ancak tecrübeli futbolcunun, gitme düşüncesinde ısrarcı olması yönetiminde elini kolunu bağlamış durumda. Ligde ilk yarılar sona erdi. Şu ana kadar Hasan Kılıç'ın takımdaki geleceğiyle alakalı hiçbir açıklamanın yapılmayışı ise kafalarda soru işareti bırakıyor. 

GİDECEK Mİ KALACAK MI? 

Teknik direktör Fuat Çapa, Hasan Kılıç ve takımdan gönderilmesi muhtemel isimler hakkında şunları söyledi; Takımdan ayrılacak olan oyuncular hakkında da bilgi veren Fuat Çapa, “Barış ayrıldı. Diomande’nin sözleşmesini başkanımız görüşüyor. Çünkü sakatlığından dolayı sezonu kapattığı için donduracaklar. Hasan’ın konusu şuanda ne olacak onu tam olarak bizde bilmiyoruz. Alen ile ilgili görüşmelerimi yönetime verdim. Bu sezon bize katkı sağlayamayacağını söyledim. Çünkü sezon başından beri idmana çıkmamış bir oyuncuyu ikinci devre hedeflerinize göre oynatma şansınız yok” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunsporlu 2021-12-27 15:21:38

Oynamak istemeyeni bırakın hiç kimse samsunspordan büyük degil

Avatar
Osman GEÇGEL 2021-12-27 23:03:34

Kovun gitsin, adam sanmıştım.

Avatar
Hasan 2021-12-28 00:39:00

Hasan hiç kusura bakma ama sana güvenen seni bu şehrin çocuğu gören tüm taraftarı kandırdın yarı yolda bıraktın demek ki sen böyle bir adammışsın.

Avatar
M55 2021-12-28 09:54:01

Bu futbolcu değilmiydi 55 numarali formayi isteyen yaaw bu adam daha yeni geldi vede gitmek istiyor bu ne saçmalik hasan kılıç sen buraya şampiyonluğa gelmedinmi kardeşim madem sorunlarin vardi hedefi kafaya oynamak olan Bir kulübe neden geldin be mübarek.hangi kafayi yaşiyorsun yazik çok yazık

Avatar
Ahmet 2021-12-28 12:36:01

Tomaneyi beslicek,iyi orta yapan iki,gole yakın bir futbolcu alınırsa pley of'a kalınır.gerisi ??? Bilinmiyen

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-12-28 13:42:46

Zorla güzellik olmaz,kalmak istemiyorsa değerini veren takıma satılmalı diyorum.
Ama Hasan bu konuda açıklama yapmalı.Samsunsporu bu kadar seven bitişi nasıl olurda gitmek ister?
KAMUOYU aydınlatılması.

Avatar
Mecit Günel 2021-12-28 14:38:35

Zorla futbol oynatılmaz, niye kendini ballandırıyor. Bu takımın samsun spor için canını dişine takacak futbolculara ihtiyacı var.

Avatar
Samsun 55 2021-12-28 12:43:21

Aynen katılıyorum sana kardeşim ağzına sağlık bırakın gitsin samsun batıyor bazı topçulara gönderin ya ne iknası geldiğinden bu zamana hiç bir varlığı yok ne can sıkıntısı okul takımımı bu ya ne saçma insanlarla dolu niye geldin ozaman git defol başka yer seni paklar orda canın sıkılmaz buralar seni sıkar hasan kılıç soyadın gibi biri olamadın yazıklar olsun sana ve senin gibi olanlara