banner388

Hasan'a ıslıklı protesto 

Samsunsporlu taraftarlar, Altınordu forması giyen Hasan Hatipoğlu'nu maç boyunca ıslıkla protesto ettiler.

Hasan'a ıslıklı protesto 

Samsunsporlu taraftarlar, Altınordu forması giyen Hasan Hatipoğlu'nu maç boyunca ıslıkla protesto ettiler.

16 Şubat 2018 Cuma 20:56
Hasan'a ıslıklı protesto 

Samsunspor Haber - Samsunsporlu taraftarlar, Altınordu forması giyen Hasan Hatipoğlu'nu maç boyunca ıslıkla protesto ettiler. Kırmızı beyazlı ekipten parasını alamadığı için kaçarak ayrılan ve İzmir ekibiyle anlaşan tecrübeli futbolcu, eski takımına rakip oldu. Samsunsporlu taraftarlar, eski oyuncuları Hasan Hatipoğlu'nu 90 dakika boyunca her topla buluştuğunda ıslıklarla protesto ettiler. 

Hasan Hatipoğlu, kendisini protesto eden Samsunsporlu taraftarların bu tepkisi karşısında sessizliğini korudu. Maç öncesinde eski takım arkadaşlarına başarı dileyen Altınordu'nun stoperi Hasan Hatipoğlu, maçtan sonra da aynı şekilde eski takım arkadaşlarını tebrik ederek sahadan ayrıldı. Samsunsporlu taraftarlar, "Hasan'ın gidişi hiçte profesyonel değildi. Parasını alacaktı. Herşey hazırdı; ama o kaçarak takımını şehri terketti" dediler. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
veli 2018-02-17 17:25:23

BOŞ BOŞ KONUŞMAYIN PARASINI VERSEYDİN FUTBOLCUNUN KARDEŞİM PARAYI GİDEN GİDER KİMSEYE LAF SÖYLEMEYE HAKKINIZ ARKADAŞLAR KİMSE BURALARDA BABASININ HAYRINA oynamıyor para için oynuyurlar sayın valimiz el atmasaydı bu duruma görürdüm ben diğer futbolcuları onun için samsunspordan giden futbolçulara kimsenin laf söylemeye hakkı yoktur...