banner388

Hakemleri de yeneceğiz

Boluspor karşısında takım olarak iyi mücadele ettiklerini ancak maçın hakemi tarafından üç puanlarının gasp edildiğini söyleyen Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, “Bundan böyle hakemleri de yeneceğiz” diye konuştu.

Hakemleri de yeneceğiz

Boluspor karşısında takım olarak iyi mücadele ettiklerini ancak maçın hakemi tarafından üç puanlarının gasp edildiğini söyleyen Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, “Bundan böyle hakemleri de yeneceğiz” diye konuştu.

19 Mart 2018 Pazartesi 11:30
Hakemleri de yeneceğiz

Samsunspor Haber – Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, Boluspor karşısında takım olarak iyi mücadele ettiklerini söyledi. 3 puanlarının maçın hakemi tarafından gasp edildiğini ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Çakır, “Bir gün gelecek biz de hakemleri yeneceğiz. Bu sonuç bizim hak ettiğimiz bir sonuç değildi. Daha güçlü olacağız; hem rakibimizi hem de hakemleri yenmek zorundayız ki ligde tutunabilelim” diye konuştu.

HAKEM BİTİGEN ADİL MAÇ YÖNETMEDİ

Samsunspor’un kalan haftalarda alacağı başarılı sonuçlarla ligde iyi  yerlere geleceğine inandığını da sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Çakır, “Biz bugün kazanan tarafız, kaybeden değiliz. Camiamız bunun üstesinden de gelecektir. Hakemler hakkında çok konuşmak istemiyoruz ancak; çok adil bir maç yönettiğini söyleyemeyiz” diye konuştu.

MİLLİ MAÇ ARASI BÜYÜK ŞANS

Milli maç arasında iyi çalışarak eksiklerini en aza indirmeye gayret edeceklerini de vurgulayan kırmızı beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Çakır, “Tüm sıkıntılara rağmen bu takım bu ligde kalacaktır. İnşallah bu sezonu en az hasarla atlatıp, yeni sezona daha güzel işlere imza atabilecek adımlar atılır. Samsunspor büyük bir camia. Hep beraber el ele verip, takımımızı ayakta tutacağız” şeklinde konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 20.03.2018 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin Öz 2018-03-19 11:41:11

Suat Çakır demeç veriyor. Başkan veriyor ama bunlar etkisiz, cılız, silik demeçler.Hakem Abdullah Yılmaza MHK. başkanı telefon açarak bir maç öncesi ona talimat veriyor. Bu hakemde bunu basına açıklayarak istifa ediyor. Aynısı Samsunspor için Adanademir ve Bolu maçında oluyor. Bolu Kalecisi bile penaltı diyor ama hakem aldığı talimatla 2 penaltıyı vermedi MHK.ve Tüpcü Samsunu düşürmekte çok kararlı Samsunsporu yönetenler bu durumu sineye çekiyor. Bunlar hep birlikte bizi düşürecekler.Uyuma Samsun Uyuma

Avatar
smsn 2018-03-19 12:06:05

siz antepe yenilerek gözden düştünüz...

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-03-19 12:34:40

Sn.Çakır Adana maçını kaybederek iste o zaman alarm zilleri çalmaya başlayacaktır.

Avatar
Talimat 2018-03-19 14:59:56

Bu hakeme kesinlikle birileri şu talimatı vermiş bunu maçı yönetirken herkes gördü. !"Ne olursa olsun Samsunspor bu maçtan galip gelmeyecek".!

Avatar
samsunlu 2018-03-19 19:55:34

siz bildiğiniz işi yapın sayın çakır
tekstil sektörüne dönün

Avatar
Adil Saka 2018-03-19 21:57:31

Hangi gücünle Hakemleri yeneceksiniz bu işler basına demeç vermekle olmuyor.Masa başında Samsunsporu paketlemişler siz neden bahsediyorsunuz. Eski Spor bakanımız Akif Çağatay Kılıç bu hesabı Fedarasyan ve Mhk.den sormalı 3.düşecek takım olarak Samsun kararını Adanademir maçı öncesi vermişler. Denizli oynadığı bu futbol ile düşmez Altınorduda 5 net gol kaçırdılar işimiz çok ama çok zor

Avatar
Mert 2018-03-20 01:26:39

Arkadaşlar bu adama sallamışsınız da adam ne yapsin istese yönetime gelmezdi elinden geleni yapiyor bu hallere düşmemize sebep olan eski yonetimdir sallayacaksiniz onlara sallayın

Avatar
MUSTAFA ÖZ 2018-03-20 09:31:49

YORUMCULARA KATILIYORUM