banner388

Gyasi formaya çok yakın 

Sakatlığı nedeniyle ilk 3 maçta forma giyemeyen Edwin Gyasi'nin Pazar günü oynanacak Akhisarspor maçında sahaya ilk 11'de çıkması bekleniyor. 

Gyasi formaya çok yakın 

Sakatlığı nedeniyle ilk 3 maçta forma giyemeyen Edwin Gyasi'nin Pazar günü oynanacak Akhisarspor maçında sahaya ilk 11'de çıkması bekleniyor. 

30 Eylül 2020 Çarşamba 15:58
Gyasi formaya çok yakın 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Pazar günü oynanacak Akhisarspor karşılaşmasında kadroda ufak çaplı bir revizyona gidecek. Tecrübeli teknik adam, sezon başında yaşadığı şanssız sakatlığı nedeniyle zorunlu olarak ilk 3 maçta forma giyemeyen Edwin Gyasi'yi bu zorlu 90 dakikada ilk 11 de oynatmanın planlarını yapıyor. Fizik olarak maç oynamaya hazır bir görüntü veren Ganalı kanat oyuncusu da hocasına oynamak istediğini iletti. 

FİZİK OLARAK HAZIR 

Antrenmanlarda ki istekli ve yüksek performansıyla dikkat çeken Edwin Gyasi, Pazar gününü iple çekiyor. İlk kez bir resmi müsabakada kırmızı beyazlı formayı giymeye hazırlanan Ganalı kanat forvetin sakatlığının ise tam olarak geçtiği açıklandı. Bu oyuncu konusunda son kararı maç günü teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın vereceği ifade edildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2020-10-01 12:15:44

İdeal bir kadroyu henüz kuramadik.Milli arada inşAllah toparlanıp ideal kadroyu kurariz İlyaz Kubilsyin neden ilk 11 de oynamidigini anlamış değiliz.Oğuz ve Kubilay bizim direkt oyuncularimizdir. Hocamız eninde sonunda bunu keşfedecek tir.