banner388

Gümbür gümbür geliyoruz

Manisa FK’yı  deplasmanında deviren Yılport Samsunspor, Türkiye’nin gündemine oturdu. Sağlam adımlarla şampiyonluk hedefine ilerleyen kırmızı beyazlı ekip, ulusal medyada da kendisine yer buldu. 

Gümbür gümbür geliyoruz

Manisa FK’yı  deplasmanında deviren Yılport Samsunspor, Türkiye’nin gündemine oturdu. Sağlam adımlarla şampiyonluk hedefine ilerleyen kırmızı beyazlı ekip, ulusal medyada da kendisine yer buldu. 

17 Şubat 2020 Pazartesi 09:15
Gümbür gümbür geliyoruz

Samsunspor Haber – Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup’da Yılport Samsunspor, Türkiye’nin gündemine oturdu. Cumartesi günü deplasmanda Manisa Futbol Kulübü’nü muhteşem bir oyun ve mücadelenin sonunda 3-1 ile geçen kırmızı beyazlılar, şampiyonluk yolunda dev bir adım atarken; sezon başından bu yana yakaladığı başarılı istatistik ve aldığı sonuçlarla da ulusal medyanın da dikkatini çekmeyi başardı. 

A SPOR’DA KONU SAMSUNSPOR’DU

BU hafta sonu A Spor'da yayınlanan Son Sayfa programında, Yılport Samsunspor’un, galibiyeti ve Başkan Yüksel Yıldırım'ın takımla ilişkisi konuşuldu. Programda ayrıca 23 maçta kalesinde sadece 9 gol gören Nurullah Aslan'dan da övgüyle bahsedildi.

GAZETECİ EMRE BOL ÖVGÜLER YAĞDIRDI

A Spor yorumcularından gazeteci Emre Bol, "Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım çok profesyonel bir adam, takımı Ertuğrul'a teslim ettim, ne isterlerse yaptım, ben şirketlerimde de böyle çalışıyorum. Yılport Samsunspor'un kadro değeri 60 milyon, düşünebiliyor musun? 2. Lig takımının değeri bu. Yılport Samsunspor çok büyük bir fedakarlıkla kurulmuş bir takım, Samsunspor geliyor baba, Samsunspor geliyor. Yılport Samsunspor başkanı Yüksel  Yıldırım'ı twitter da takip ediyorum, bir baktım Petersburg da bir baktım Manisa da yahu ne zaman Manisa'ya gittin başkan? Takımı yakından takip ediyor." ifadelerine yer verdi.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2020-02-17 11:58:06

Bizim Başkanimiz Adam gibi Adamdır.
Boyle disiplinli olursak yolumuz açıktır.

Avatar
Bülent Sevindik 2020-02-17 16:44:14

Güzel günler göreceğiz güneşli günler derken ,şimdi Avrupa hayalleri kurmaya başlayan takımın taraftariyiz biz ..bu başkan ,bu hoca bu inanç ile neden olmasın