banner388

Göztepe Ali Ülgen'in peşinde!

Göztepe aradığı sağ beki Karadeniz'de buldu. Göz-Göz, 1. Lig'de şampiyon Samsunspor'un genç defans oyuncusunu almak için kolları sıvadı.

Göztepe Ali Ülgen'in peşinde!

Göztepe aradığı sağ beki Karadeniz'de buldu. Göz-Göz, 1. Lig'de şampiyon Samsunspor'un genç defans oyuncusunu almak için kolları sıvadı.

18 Haziran 2023 Pazar 15:13
Göztepe  Ali Ülgen'in peşinde!

Samsunspor Haber - Spor Toto 1. Lig'de gelecek sezon güçlü bir kadro kurup Süper Lig hasretine son vermek isteyen Göztepe, transfer çalışmaları için harekete geçti. Sivasspor'dan Robin Yalçın ve Altınordu'dan ayrılan Ali Dere ile ilgilenen Göz-Göz, gözünü Karadeniz'e çevirdi. İzmir temsilcisi, geçen sezon Spor Toto 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e çıkma başarısını gösteren Samsunspor'un genç sağ beki Ali Ülgün'ü radarına aldı. Göztepe yönetimi, sözleşmesi Karadeniz ekibiyle devam eden 23 yaşındaki futbolcuyla ilerleyen günlerde masaya oturmayı planlıyor. Ali Ülgün'ün sözleşmesi Samsunspor ile 2025 yılına kadar devam ediyor. Genç oyuncunun, Samsunspor'un Süper Lig kadrosuna yer alıp almayacağı Karadeniz temsilcisinin teknik patronu Hüseyin Eroğlu'nun vereceği rapor sonunda netlik kazanacak. Genç yaşına rağmen, Spor Toto 1. Lig tecrübesi fazla olan Ali için Göztepe yönetiminin ısrarcı olduğu öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Avcı 55 2023-06-19 23:01:39

Böyle gençleri bırakmak doğru değil süper ligde rotasyon da mutlaka fayda sağlar