banner388

Genel Kaptan Cenk İşler; Oynayacağımız Maçlar Çok Önemli Hale Geldi

Samsunspor Genel Kaptanı Cenk İşler, peş peşe aldıkları 2 mağlubiyetin ardından geriye kalan rakipleriyle oynayacakları maçların çok önemli bir hale geldiğinin altını çizdi.

Genel Kaptan Cenk İşler; Oynayacağımız Maçlar Çok Önemli Hale Geldi

Samsunspor Genel Kaptanı Cenk İşler, peş peşe aldıkları 2 mağlubiyetin ardından geriye kalan rakipleriyle oynayacakları maçların çok önemli bir hale geldiğinin altını çizdi.

08 Mart 2022 Salı 18:52
Genel Kaptan Cenk İşler; Oynayacağımız Maçlar Çok Önemli Hale Geldi

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu BB Erzurumspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanlarla gün sayıyor. Sakat futbolcular Alaaddin Okumuş ve Cihan Kahraman'ın eksikliğiyle karşılaşamaya hazırlanan Samsunspor’da Genel Kaptan Cenk İşler kulübün son durumu hakkında bir takım açıklamalarda bulundu.

“RAKİPLERİMİZLE OYNAYACAĞIMIZ MAÇLAR ÇOK ÖNEMLİ HALE GELDİ”

Sezonun sona ermesine 10 hafta kala play-off potasındaki rakiplerle oynayacakları maçların büyük önem arz ettiğinin altını çizen Cenk İşler, “Hiç beklenmedik 2 mağlubiyetin ardından bu durum camiamızı ve bizleri çok üzdü. O maçlara çok fazla takılmadan hatalardan ders çıkartılması gerektiğini düşünüyorum. BB Erzurumspor maçı, play-off hattına yakın kalmak için önemli bir maç. Moralleri yüksek tutmak gerekiyor. Futbolcular da kendi sahalarında kaybettikleri ve 4 gol yedikleri için çok üzüldüler. Bir an önce o üzücü haftayı geride bırakmamız gerekiyor. Biz 2 haftadır puan kaybediyoruz, rakipler de puan kaybediyor. Bu, ligin ne kadar sürprizlere açık olduğunu gösteriyor. Bizim rakiplerimizle oynayacağımız maçlar çok önemli hale geldi. Özellikle bu hafta çok önemli. Erzurumspor ile aramızda 5 puan var. Puan farkını 2’ye indirmemiz çok önemli olacak. En azından kaybetmememiz gerekiyor ki fark daha da açılmasın” dedi.

“ÜST ÜSTE GALİBİYETLER ALIRSAK RAKİPLERİN PUAN KAYBETMESİ ANLAM KAZANIR”

Galibiyet serisi yakalayıp, rakiplerin puan kaybını bekleyeceklerini ifade eden Cenk İşler, “Ankaragücü ve Ümraniyespor üst sırada puan farkını bayağı aştı. Bandırmaspor ve İstanbulspor’da önemli puan avantajını yakaladı. Ligde 10 hafta kaldı. Bu 10 haftada çok sürpriz sonuçlar olabilir, çok şeyler de değişebilir. Her şeyden önce bizim kazanmamız gerekiyor. Diğer rakiplerin de ne yaptığı önemli fakat biz hanemize üst üste 3 puan yazdırırsak o zaman rakiplerin puan kaybetmesi anlamlı olacak. 10 haftada birçok şeyin değişebileceğini skorlar da gösteriyor” diye konuştu.

“TECRÜBELERİMİ AKTARIYORUM”

1. Lig’de yaşadığı şampiyonluklar ve tecrübelerini oyunculara aktarmaya çalıştığını dile getiren İşler, şunları ekledi:
“3 sezon 1. Lig’de oynadım. Bu 3 sezonda 2 defa şampiyonluk yaşadım. Buranın nasıl ve hangi yollardan geçtiğini yaşadığım tecrübelere dayanarak arkadaşlarla konuşuyoruz. Yasin Öztekin ve diğer futbolcular ile bunları gözden geçiriyoruz. Tecrübelerimi kendilerine aktarıyorum ama sahaya yansıtmaları çok önemli. Biz bir yere kadar konuşup, söyleyebiliyoruz. Her şey yine futbolcuların elinde. Sahada bunları gösterecek olanlar da futbolcular.”

Öte yandan sakatlığını yeni atlatan Vukan Savicevic takıma katılırken, babasının cenazesi için Arnavutluk’a giden Erald Çinari ise yapılan antrenmanda yer almadı.


KAYNAK: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2022-03-08 19:39:45

Biz anladıkta topçular anlamamış bence

Avatar
Adil 2022-03-08 20:13:52

Geçin bu işleri neye yaradığınız var yaptığınız transferlerin altında neler kimler herkez biliyor o Baskan efendi uyusun hala takımı çıkartmaya niyet yok taraftarda uyumaya devam etsin yazıklar olsun

Avatar
Ali 2022-03-08 23:05:24

Bu cenk işleri konusturmayin çünkü.onun görüşlerinin hiç kıymeti harbiyesi yok boş konuşuyor.

Avatar
Aslan 2022-03-09 20:50:37

Oraya cikipda boş boş konuşmayın bırakınca gidin gelen birşey yapar belki utanmadan sıkılmadan birde konuşuyorsunuz oynamayan oyuncu varsa verin para cezası bak nasıl oynarlar ben başkanın yerinde olsam sizin hepinize para cezası veririm Allah aşkına bırakın gidin cenk bey yeter artık Yeter artık gitdin