banner388

Geçmişi unutmalarını istedi

Teknik direktör Besim Durmuş, Eskişehirspor maçı öncesi oyuncularıyla bire bir toplantılar yapıyor. Durmuş, “Geçmişte kalan kazandığımız ya da kaybettiğimiz tüm maçları unutun. Bir tek Eskişehirspor maçını düşünün” dedi. 

Geçmişi unutmalarını istedi

Teknik direktör Besim Durmuş, Eskişehirspor maçı öncesi oyuncularıyla bire bir toplantılar yapıyor. Durmuş, “Geçmişte kalan kazandığımız ya da kaybettiğimiz tüm maçları unutun. Bir tek Eskişehirspor maçını düşünün” dedi. 

12 Nisan 2018 Perşembe 10:49
Geçmişi unutmalarını istedi

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş Eskişehirspor ile oynanacak olan sezonun en zor maçı öncesi oyuncalarına adeta terapi yapıyor. Durmuş, “İstanbulspor ve öncesinde oynadığımız tüm maçları unutun. Puan sıralamasındaki yerimizi de düşünmeyin. Sizden isteğim hafta sonu bir maça çıkacağımızı ve bu maçtan yenilmeden ayrılmamız gerektiğini düşünün ve ona göre kendinizi hazırlayın” dedi.

 
İSTERSEK BAŞARABİLİRİZ

Eskişehirspor son dönemde büyük bir düşüş içinde olduğunu söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş, "İşimiz zor ancak imkansız değil. Samsunspor olarak Eskişehir deplasmanından puan ya da puanlarla ayrılabilecek gücümüz var. Benim oyuncularıma bundan önce olduğu bundan sonra da güvenim sonsuz. İnşallah bu zorlu 90 dakikadan en iyi sonuçla ayrılacağız. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
acar 2018-04-12 11:37:04

antepi kim unutur besim korkağı bir tarih yazdın bu ligde...takım düşerse.. lisansini degil..samsunu terket... düşmesede terket...

Avatar
metin 2018-04-12 11:23:17

Demekki oyuncuların istemiyor ya bu nasıl iş Samsun oyuncuya dayalı Futbolcu çiftliği olmuş yabancı oyuncular kasten oynamıyor yan gelip yatıyorlar.Menejerleri bunlar arayıp oynamayın diyor. Samsunspor için bazı kulup menejerleri bizim oyuncu menejerleri ile irtibatlı Eskişehir çok tehlikeli işler çevirmeye başladı bunu Yılmaz Vuralın demecinden düşen Antebin Samsun maçında mücadelesi Hakem oyunları Adanademir-Bolu maçlarından belli iken bizim yöneticiler Millet vekilimiz Akif Çağataydan tıs yok bunlar belli Samsunu karar vermişler düşürecekler. Bakın görün Denizli-Eskişehiri düşürmeyecekler.

Avatar
Veysel Sarı 2018-04-12 11:31:36

Besim Hocam, haftalardır yönetim siz oyuncularınız çok abartılı iddalı maç kazanma sözleri verip ama çok kötü oynayarak bir galibiyet bile alamıyorsunuz bu işte bir terslik yokmu insan verdiği sözlerin birini bir maçta yerine getiremezmi bari bunu Eskişehirde yerine getirin çıkın yürekli oynayın yenin Eskişehiri