banner388

Gaziantepspor'a dikkat 

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Gaziantepspor maçının çok zor geçeceğini söyledi.

Gaziantepspor'a dikkat 

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Gaziantepspor maçının çok zor geçeceğini söyledi.

07 Mart 2018 Çarşamba 13:05
Gaziantepspor'a dikkat 

Samsunspor Haber – Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, Gaziantepspor karşılaşmasında sürpriz bir sonuçla karşılaşmak istemediklerini söyledi. Bu maçın çantada keklik olarak görülmemesi gerektiğini belirten Futbol Şube Sorumlusu Çakır,  “Rakibimiz genç ve mücadeleci bir takım. Gol yiyene kadar büyük bir direnç gösteriyorlar” dedi.

 
ÇANTADA KEKLİK DEĞİL

 
Elazığspor karşılaşmasındaki konsantrasyonlarının Gaziantepspor deplasmanında da devam etmesi gerektiğinin altını çizen kırmızı beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Çakır, “Bu ligde her takım her takımı yenebilecek güçte. Tamam rakibimizin puan sıralamasındaki yeri ortada ancak hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz” şeklinde konuştu.

 
KAZANMA HIRSIMIZ HARİKAYDI

Elazığspor galibiyetinin takım üzerinde pozitif bir hava estirdiğine işaret eden kırmızı beyazlı ekibin Futbol Şube Sorumlusu Çakır, “Son haftalarda oyuncularımızın isteğini ve kazanma arzusunu sahada görebiliyorduk. Bu maçta takım olarak istediklerimizi sahaya tam olarak yansıtmayı başardık. Bundan sonra da bu böyle devam edecek” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aykutsoner 2018-03-07 14:50:12

ammman dikkat.bu maçta bir kaza olursa kesin düşeriz herkesin 3 puan aldığı takıma kaybetmemeliyiz

Avatar
KAAN TÜRK 2018-03-07 17:35:51

Bu maçın mutlak 3 puanla geçilmesi lazım. Belki diğer deplasmanlardan alınacak 1 puan oldukça iyi olabilir ancak; buradan 3 puan şart.